Danmarks bedste cocktailbar
© Pyrosky

Læserne anbefaler: De bedste cocktailbarer i landet

Vi har spurgt jer, hvilke cocktailbarer i foretrækker rundt omkring i landet. Her har vi samlet jeres anbefalinger.

Bar Deco, København

På Ny Adelgade i København ligger en af læsernes store favoritter - den anmelderroste cocktailbar Bar Deco. Baren har tidligere vundet 'Byens Bedste Cocktailbar' og fået ros og anerkendelse i både Berlingske og Politiken.

Bag baren holder de menukortet relativt simpelt med 4-7 ingredienser, som skifter efter sæsonen. Det giver bartenderne mulighed for at fokusere på de nøje udvalgte produkter - og du skal ikke vente længe på frisk, mixet cocktail.

Læs mere om Bar Deco her

Ruby, København

Cocktailbaren Ruby er en af læsernes store favoritter og har tidligere været nummer 34 på listen over de 50 bedste barer i verden.

Baren er placeret i København og ligger lige ned til kanalerne, hvor du kan nyde kvalitetsdrinks i lange baner.

Læs mere om Ruby her

Level Six, København

København rummer mange skønne rooftops - og denne cocktailbar er ingen undtagelse.

Level Six er en ny cocktailbar placeret øverst oppe på sjette etage tæt ved Nørreport station. Tag plads og nyd udsigten udover byens travle liv, mens du sipper en cocktail og en af barens lette retter.

Læs mere om Level Six her

1841, Holbæk

På cocktailbaren 1841 beliggende i Holbæk er deres cocktails udviklet specielt til dem af Danmarks bedste bartender, Ted Dako. Du er dermed sikret lidt koldt til ganen, hvor du ikke skal gå på kompromis med hverken smag eller råvarer.

Læs mere om 1841 her

Visit, Odense

På Visit er der rig mulighed for at nyde lækre cocktails i hyggelige omgivelser. På menukortet finder du både genkendelige cocktails som de klassiske daiquries, men der er også plads til at få udfordret smagsløgene med årstids-inspirerede cocktails.

Læs mere om Visit her

Gin·Bar, Vejle

Hos Gin·Bar ToRVEhallerne i Vejle finder du over 100 forskellige slags gin. Derudover er der også mulighed for at få skænket cocktails, specialøl og vine.

Så læn dig tilbage i en af deres behagelige stole og nyd en god drink i de rolige omgivelser.

Læs mere om Gin·Bar her

Gedulgt, Århus

Har du endnu ikke fuldet vej til Gedulgt, er du lovlig undskyldt. Cocktailbaren er nemlig kendt som 'den hemmelige cocktailbar' og ligger gemt bag en stor grøn dør i en baggård.

På trods af dens skjulte lokalitet, har baren alligevel formået at give sig til kende på listen '50 Best Discoveries' i selskab med nogle af verdens bedste barer og restauranter.

Læs mere på deres hjemmeside

Helmuth, Aalborg

Hvis du befinder dig i Aalborg, skal du helt klart tage et smut forbi Helmuth. Her finder du en cocktailbar fyldt med inspirerende drinks og en stemning helt i top.

Derudover har cocktailbaren løbet med prisen som 'Bedste Cocktails' i både 2018, 2020 og 2021.

Læs mere på deres hjemmeside

Underbar, Bornholm

På Hotel Nordlandet i Allinge finder du Underbar. Underbar er den hyggelige bar beliggende ud til østersøen, hvor du kan få alt fra cocktais og saftig vin tll en iskold øl fra ét af øens bryggerier.

Læs mere om Underbar her

LÆS OGSÅ