Tivoli er blevet hjemsøgt igen i år

Halloween i Tivoli er efterhånden blevet en af de helt store efterårsbegivenheder, der igen i år skruer op for gys og gru.

© Tivoli

Mørket sænker sig over Tivoli

Test dine grænser af og blev udfordret på gys og gru i Tivoli. På kun 4 dage forvandles haven fra farverige stauder og blomsterbede til kravlende monstre, hekse med hugtænder og bloddryppende zombier.

Der er i år pyntet op med næsten 22.000 forskellige græskar, heksekoste, spindelvæv og et varmt, orange lys, der skaber den helt rigtige (u)hyggelige atmosfære.

Traditionen tro afholdes DM i Kæmpegræskar for 13. gang og i kan gå på opdagelse blandt de mange Halloween-boder, der sælger blodige godter, churros og freak-shakes.

© Lina Ahnoff

Nyt Scary-område

Årets temaer byder blandt andet på “Scaryhouse”, “Det Hjemsøgte” og “Monsters Night Out”, hvor hele familien i alle aldre kan opleve skræmmende eventyrer i mørket og helt særlige, uhyggelige Halloween-forlystelser.

De Hængende Haver fra 1955 bliver i år forvandlet til et nyt scary-område "Kirkegaarden" med levende døde.

Vil i skrue op for hyggen kan i altid varme hænderne hos Gemyse på bålfadene eller drikke en varm chokolade hos Cakenhagen.

© Lasse Sailling

God afstand mellem gæsterne

– Vi har øvet os hele sommeren på at give gæsterne en Tivoli oplevelse, som de kender den, samtidig med at vi har udviklet og forfinet et meget højt sikkerhedsniveau for gæsterne og de ansatte. Vi laver ikke nye tiltag i Tivoli, uden at COVID-19 sikkerhed er tænkt ind fra starten og integreret i selve oplevelsen. Derfor er vi godt forberedte til at byde gæsterne velkommen til Halloween, fortæller Susanne Mørch Koch, der er admin. direktør i Tivoli.

Med disse tiltag er det muligt at sprede gæsterne ud over Havens 82.000 m2 og dermed bevare en god afstand.

Sæsonen kan opleves fra d. 9 oktober til d. 1 november, og i kan se hele programmet her.