En unik oplevelse til dig, der elsker øl: The Beer Bath Experience by Carlsberg

Synes du wellness er skønt, og er du vild med øl? Så skal du prøve The Beer Bath Experience by Carlsberg hos AIRE Ancient Baths i København.

The beer bath experience by Carlsberg hos AIRE
© AIRE Ancient Baths
Kolde Carlsberg øl i historiske og rolige omgivelser
© AIRE Ancient Baths

AIRE Ancient Baths

Du kan opleve AIRE Ancient Baths i 8 forskellige byer i verden. I Danmark finder du AIRE i en restaureret bygning fra 1881 opført af den berømte arkitekt Vilhelm Dahlerup i Carlsbergbyen i København.

Stedet er fyldt med eksklusiv spansk wellness, som du kan nyde lige der, hvor Carlsberg engang opbevarede tonsvis af malt til fremstilling af den velkendte Carlsberg øl.

Derfor hylder AIRE Ancient Baths nu også den danske ølhistorie, og i den forbindelse kan du opleve et nyt, enestående ritual i de rolige og indbydende omgivelser.

Termiske bade hos AIRE i Carlsbergbyen
© AIRE Ancient baths

Beer Bath Experience by Carlsberg

Det nye ritual hos AIRE hedder The Beer Bath Experience by Carlsberg. Det er et koncept, som er skabt af AIRE Ancient Baths i samarbejde med Carlsberg, og som er en hyldest til ikke blot Carlsbergs historie, men faktisk hele den kulturelle betydning, som øllet har i Danmark.

Oplevelsen varer 165 minutter og byder på en afstressende tur rundt i AIRE. Her vil du blandt andet have mulighed for at prøve de termiske bade med forskellige temperaturer, en fuldkropsmassage med tempereret appelsinblomstolie og aromaterapi samt udvalgte Carlsberg øl.

Højdepunktet

Højdepunktet for oplevelsen er uden tvivl det sidste punkt på turen. Her bydes du indenfor i en privat oase, hvor du helt afslappende kan sætte dig og koble af i et kar, som er fyldt op med det fornemmeste af Carlsbergs øl. En hovedbundsmassage med en luksuriøs hårmaske tilsat appelsinblomst vil desuden være en del af oplevelsen, og du vil få en følelse af ren velvære.

Sidst, men ikke mindst, vil du få serveret delikate snacks og hele tre øl fra Carlsberg, som er særligt udvalgt. Alt imens kan du blive klogere på både Carlsberg og forbindelsen til AIRE Ancients Baths gennem en spændende fortælling.

Så er du en sand ølentusiast, og har du brug for at sænke tempoet for en stund i en ellers travl hverdag, kunne denne oplevelse højst sandsynligt være noget for dig. Prisen er 2.100 kr. pr. person. Læs mere her.

LÆS OGSÅ