Derfor er badeværelset blevet det vigtigste rum i dit hjem

Vi udnytter hverdagens små oaser i hjemmet og fylder dem med luksus – derfor sker der også store ting med indretningen af dit badeværelse

Vi lever i en tid, hvor vi har travlt – rigtig travlt. Du går op i dit arbejde, fokuserer på at tilbringe tid med familie, dyrker moderat motion for at passe på helbredet og laver sund mad med de rigtige råvarer.

Derfor har vi brug for at udnytte hverdagens små oaser og fylde dem med luksus. Badeværelset er blevet netop den oase i dit hjem, hvor du kan trække dig tilbage, lukke døren og skabe en tiltrængt pause i hverdagen.

Der sker store ting med indretning af badeværelset, hvor især teknologien er flyttet ind. De klassiske elementer er rykket ind i det nye årtusinde og har fået nye funktioner, som kan gøre din hverdag lidt lækrere.

Elektronikken sniger sig ind

Berøringsfrie armaturer, smuk LED-belysning og moderne douchetoiletter som AquaClean fra Geberit gør oplevelsen på badeværelset luksuriøs. Rummet bliver et tempel for afslapning, hvor du kan trække dig tilbage og forkæle dig selv med en velfortjent pause.

Der er en tendens til, at vores badeværelser bliver større og mere luksuriøse og vores krav til, hvad badeværelset skal kunne, ændrer sig også.

Elektronikken har sneget sig ind i alle hjørner af dit hjem og nu rammer trenden også badeværelset, hvor de klassiske elementer som toilet, håndvask og bruser bliver opgraderet.

Fremtidens toilet er her

Hvis du vælger top-of-the-line løsninger til badeværelset, så skal toilettet også følge med.

En af de ting, der måske kræver en kulturændring hos de fleste, men som allerede har vundet indpas i mange luksuriøse hjem i Danmark, er AquaClean-toiletterne, der vasker med lunt vand og tørrer dig efter toiletbesøg.

Vi bruger vand til at vaske hænder og hår – hvorfor ikke være lige så hygiejniske, når vi har været på toilettet? Noget, der måske vil overraske dig er, at over 70 procent af verdens befolkning allerede bruger vand i stedet for papir.

Du betjener douche- og tørrefunktionen med et enkelt tryk på en fjernbetjening, og alle medlemmer af familien kan have deres egen profil. Det teknologisk overlegne AquaClean-toilet fra schweiziske Geberit er med andre ord fremtidens møbel og passer smukt ind på det designbevidste badeværelse.