6 børnevenlige vinterferieaktiviteter

Holder du vinterferie med børn? Vi har fundet seks spændende aktiviteter.

DAC Space-udstilling
© Dansk Arkitektur Center

Rejs til rummet med Dansk Arkitektur Center

I hele vinterferien inviterer Dansk Arkitektur Center store og små til at udforske rummet, arkitekturen og livet på Månen. Uanset om man er kæmpe science-fiction-fan, rumentusiast eller blot nysgerrig på, hvordan arkitektur og design kan se ud på Månen, kan man blandt andet slippe sin indre rumarkitekt løs på LEGO® workshops og gå på opdagelse i den spritnye udstilling "A Space Saga".

Vinterferie-programmet kan opleves fra den 12. februar til og med 20. februar 2022.

Læs mere her

Lysdansere til Copenhagen Light Festival
© Copenhagen Light Festival

Copenhagen Light Festival

Festivalen strækker sig over vinterferien, så både børn og voksne kan gå på opdagelse i lysprogrammet. Flere værker og pop up-events inviterer til leg og bevægelse, såsom kæmpe store lysinstallationer, interaktive trampoliner på Havnegade og monsterjagt i ruinerne under Christiansborg Slot.

Der er fokus på alt fra de små finurlige lysoplevelser til de store spektakulære lysværker af kunstnere fra både Danmark og udlandet.

Få det fulde overblik over lysfestivalens aktiviteter her

Louisiana Museum for Moderne Kunst
© Louisiana Museum for Moderne Kunst

Louisiana

Slip kreativiteten løs og hold vinterferie i selskab med de helt store kunstnere. Fra lørdag den 12. februar til og med den 27. februar kan børn og deres familier slå sig løs i Børnehuset på Louisiana.

Husets værksteder er åbne, og her er der mulighed for at tegne, lege med lys og forme figurer. I kan også gå på opdagelse i de aktuelle udstillinger.

LÆS OGSÅ

glyptoteket facade københavn
© Glyptoteket

Glyptoteket

I vinterferien er der også mulighed for at tage på en eventyrlig rejse til Glyptoteket. Oplev blandt andet Den Hemmelige Have, som inviterer til en meditativ, sansemættet og musikalsk oplevelse for hele familien.

Læs mere her

Chromo Sapiens by Hrafnhildur Arnardottir / Shoplifter
© Ugo Carmeni

Farverig vinterferie på ARos

På ARos i Aarhus kan I gå på opdagelse i de mange udstillinger eller slippe fantasien løs med et hav af sjove og kreative malelege. Der er oplevelser for børn og voksne i alle aldre.

Læs mere om programmet her

Marienlyst Strandhotel
© Marienlyst Strandhotel

Family-stay på Marienlyst Strandhotel

Tag hele familien med på et skønt ophold i vinterferien. Marienlyst Strandhotel byder på masser af muligheder for både voksne og børn, så I kan få en vinterferie i skønne rammer, fyldt med forkælelse. Det smukke Strandhotel ligger direkte på stranden med skoven i baghaven, og kun en lille gåtur fra lystbådehavnen.

Hotellet byder på de perfekte rammer for afslapning, kvalitetstid og lækker mad i restaurant Marienlyst, mens byens mange kulturelle tilbud kan underholde både store og små i dagstimerne.

Læs mere her

Bæredygtig skøjtebane

Besøg Marienlyst Strandhotels bæredygtige kunstis-skøjtebane med havudsigt. Kig forbi i et par timer og nyd en varm kakao i pausen til den smukke udsigt.

Skøjtebanen står opført indtil den 28. februar 2022 og kan benyttes fra klokken 10:00 -22:00.

Find flere informationer omkring skøjtebanen her

LÆS OGSÅ