Aarhus hovedbibliotek genåbner nu som design-hostel

Hjernerne og muskelkræften bag Brøchner Hotels løfter nu sløret for et nyt koncept inden for hostels.

Sovesal book1 hostel
© BRØCHNER HOTELS

Skal du med på hostel?

Brøchner Hotels afslører nu navnet på deres nye design hostel, hvor der er flyttet rundt på idéen om, hvad et hostel har at tilbyde.

Det er ikke meget, der synes at være overladt til tilfældighederne, når Aarhus' nye hostel åbner i den gamle, ikoniske bygning, der tidligere husede Aarhus hovedbibliotek.

Barområde på Book1 hostel
© BRØCHNER HOTELS

Et navn og koncept med mening

BOOK1 er navnet på det design hostel, som Brøchner Hotels snart står klar med.

– Navnet på vores nye design hostel gav næsten sig selv, fortæller Administrerende Direktør for Brøchner Hotels Nickolas Krabbe Bjerg.

– Først og fremmest er BOOK en henvisning til det tidligere bibliotek, der indtil 2015 var i bygningen. BOOK og 1 henviser også til at reservere én seng, en hel sovesal eller måske et af værelserne eller suiterne, som det nye hostel også tilbyder.

Konceptet bag BOOK1 er at kunne være 'privat sammen'.

Dette indebærer blandt andet, at når du overnatter på dorm eller sovesal, får du din egen seng, hvor du kan trække et forhæng for og derved lukke af for omverdenen.

Brøchner Hotels Design Hostel lægger op til, at alle kan finde en overnatningsmulighed efter deres præferencer. Udover muligheden for at sove på sovesal kan du nemlig også leje et værelse eller en suite.

Book1 hostel sovesal
© BRØCHNER HOTELS

Digital intelligens

Fremtiden er rykket ind på BOOK1 Design Hostel - din telefon fungerer nemlig som nøgle og betalingssystem.

Via en app kan du låse dig ind på dit værelse eller åbne dit lejede skab. Du kan også betale for din overnatning eller andre ydelser via din telefon.

Med denne innovative løsning slipper du for, at skulle holde styr på en nøgle, som du sikkert alligevel får lagt et sted, du ikke kan huske lige så snart du skal bruge nøglen. Telefonen smider du aldrig væk.

Videre er værelserne installeret med sensorer sådan, at et afdæmpet lys tændes udelukkende i gulvet, så du ikke forstyrrer de andre gæster på sovesalen.

Senge i Book1 hostel sovesal
© BRØCHNER HOTELS

Alle er velkomne

Det er ikke kun folk der kommer lang vejs fra, som dette hostel inviterer indenfor.

– BOOK1 Design Hostel er et nyt uset hostelkoncept, der udover at give bygningen nyt liv med unikt og anderledes design, også vil have fokus på at skabe ekstraordinære oplevelser med events, nye mad- og barmuligheder til både hostelgæster og lokale, fortæller Administrerende Direktør Nickolas Krabbe Bjerg.