La Cabra København © La Cabra

Aarhus' bedste kaffested åbner langt om længe café i København

De har allerede åbnet i New York, hvor deres kaffe uofficielt er kåret til byens allerbedste. Mon den også bliver Københavns bedste?

Den yderst hypede kaffebar La Cabra har for alvor sat Aarhus på landkortet, når det kommer til kaffe.

Siden 2012 har kaffeglade aarhusianere slået vejen forbi den hyggelige kaffebar i Latinerkvarteret, og siden er La Cabras popularitet vokset støt.

I dag kan du bestille din yndlingskaffe fra filialer i både Aarhus, Bangkok og New York, og netop i New York har La Cabra opnået særstatus ved (uofficielt) at blive kåret til New Yorks bedste kaffe - lidt af en bedrift i en by, der huser rundt regnet 5000 kaffebarer.

Endelig (!) kan koffeintrængende københavnere også få en tår af kaffen.

La Cabra har nemlig slået pjalterne sammen med herretøjsmærket Another Aspect, der åbner ny butik i Indre København d. 2. marts. I forbindelse med flytningen får universet en opgradering – nemlig La Cabras første café i København.

Til Bobedre.dk fortæller La Cabra og Another Aspect, at den aarhusianske kaffe-darling får sin egen selvstændige café i butikken, der i begyndelsen kun vil servere kaffe.

På længere sigt udvides sortimentet, så måske københavnere til næste år også kan mæske sig i La Cabras anmelderroste fastelavnsbolle ? Man har lov at håbe.

La Cabras første københavnske café står klar fra 1. april 2023 og slutter sig således til kædens risteri, som i forvejen ligger i hovedstaden – nærmere bestemt på Frederiksberg.

La Cabra kaffe københavn
© La Cabra