Tag hul på julen med et besøg på Dansk Arkitektur Center

Tag familien med og oplev alt fra den nye arkitektur- og designudstilling til Københavns længste rutsjebane.

© Kontraframe

Kom i julestemning med et sus i maven

Fra d. 28. november til d. 3. januar 2021 inviterer Dansk Arkitektur Center (DAC) dig og din familie til juledage fyldt med en masser af forskellige aktiviteter, der passer til alle aldre.

I kan blandt andet se udstillingen Kids' City, hvor man i hele december kan pynte det store juletræ med bæredygtigt julepynt, danse til julemusik, og mærke et sus i maven, når man rutsjer på Københavns længste rutsjebane.

... Og som noget helt nyt har DAC stablet en guidet tur på benene, som er særligt egnet til familier med børn i alderen 7-12 år. På denne tur går man rundt i København og får en masse spændende information om alt den arkitektur, der er omkring os.

© Caroline Grumstrup Hjuler

Verdens første designhotel

En anden ting man kan opleve på DAC i juledagene, er den nye arkitektur- og designudstilling, der åbner dørene d. 10. december.

Denne udstilling hylder den ikoniske hotelbygning SAS Royal Hotel.

Udstillingen hedder "SAS Royal Hotel - en kærlighedshistorie", simpelthen fordi den omfavner Arne Jacobsens vilde evne til at mestre alt fra A til Z, når det kommer til den arkitektoniske proces.

Få timerne til at gå med aktiviteter til børnene og hyggelig stimuli til de voksne, og slut dagen af med glögg og æbleskiver på DACs cafe, som har Københavns bedste udsigt.

Læs mere om de andre aktiviteter her.

© Jeppe Sørensen