Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Naturens egen pynt

Forfrosne frugter, vinterhvidt og uudsprugne hyancinter.

Normalt har vi amarylissen

© bobedre.dk

stående med løg på i en potte, men den kan sagtens stå i et glas som en hyacint. Den nemme metoder er at købe en amaryllis, der allerede er ved at være i blomst, tage løget op af potten og skylle jorden af rodnettet. Stil amaryllissen i et stort hyacintglas, og fyld vand i, så rødderne lige akkurat når ned til vandet.

Forfrosne fruger

© bobedre.dk

Spray frugterne med klar lak, og drys med sukker. Brug evt. perlesukker, som giver større effekt. Fyld en skål eller et fad med pudemos i bunden, og læg de frostede frugter ovenpå.

Vinterhvidt

© bobedre.dk

Det snedækkede landskab er jo en dekoration i sig selv, og hvis vi er heldige, bliver julen hvid i år... En nøgen troldegren i en kande fører naturen ind i stuen.

Jul

© bobedre.dk

Køb uudsprungne hyacinter i potte, tag jord og løg ud af potten, og stil det i vand i 10 minutter. Skyl, indtil al jord er væk fra rødderne, og sæt løgene i hyacintglæs med vand, der kun lige når til rodnettet. Lav hætter af akvarelpapir, og sy perler fast med sølvsmykketråd.

Jul

© bobedre.dk

Fyld en bakke med fyrrekogler, og stil fyrfadsstager ind imellem koglerne. Smør glimmerlim yderst på koglens skæl.

Valnødder med guldglitter

© bobedre.dk

Arrangér nødderne på en bund af pudemos. Et pust med en glitterspray gør nødderne blanke med et diskret gulddrys.

Jul

© bobedre.dk

Del buketten ud i mange vaser med en enkelt hvid ranunkel i hver. Stil samlingen på et fad, og pynt med levende lys og et par julekugler.

Håndplukket til dig