Hvide chokoladetrøfler med passionsfrugt og lime
De dekadente chokoladetrøfler får et frækt modspil af syrlig passionfrugt og lime - samtidig er de såre lette at lave!
AfLone Kjær
Hvide chokoladetrøfler med passionsfrugt og lime
Himmerigsmundfulde af hvid chokoladetrøffelmasse med en pikant frisk smag af passionsfrugt og limeskal.
ca. 20 stk.
Det skal du bruge:
- 200 g hvid chokolade
- 1 dl piskefløde
- 20 g glukosesirup
- 4 passionsfrugter
- reven skal af 2 limefrugter
- 100 g mandelflager
Sådan gør du:
- Hak den hvide chokolade, og kom den i en skål
- Bring piskefløden i kog sammen med glukosesirup og hæld over chokoladen
- Rør rundt
- Stil eventuelt skålen over vandbad ved svag varme, indtil chokoladen er helt smeltet
- Halvér passionsfrugterne
- Si kerner fra
- Rør passionsfrugtsaft og limeskal i trøffelmassen
- Hæld massen i en lufttæt beholder foret med husholdningsfilm, og opbevar den i køleskabet, indtil massen er fast
- Kugl trøffelmassen op med en teske, og tril i mandelflager
- Opbevar trøflerne på køl, indtil de skal serveres