Hvide chokoladetrøfler med passionsfrugt og lime

De dekadente chokoladetrøfler får et frækt modspil af syrlig passionfrugt og lime - samtidig er de såre lette at lave!

chokoladetrøffel trøffel konfekt hvid chokolade
© Anders Schønnemann

Hvide chokoladetrøfler med passionsfrugt og lime

Himmerigsmundfulde af hvid chokoladetrøffelmasse med en pikant frisk smag af passionsfrugt og limeskal.

ca. 20 stk.

Det skal du bruge:

  • 200 g hvid chokolade
  • 1 dl piskefløde
  • 20 g glukosesirup
  • 4 passionsfrugter
  • reven skal af 2 limefrugter
  • 100 g mandelflager

Sådan gør du:

  1. Hak den hvide chokolade, og kom den i en skål
  2. Bring piskefløden i kog sammen med glukosesirup og hæld over chokoladen
  3. Rør rundt
  4. Stil eventuelt skålen over vandbad ved svag varme, indtil chokoladen er helt smeltet
  5. Halvér passionsfrugterne
  6. Si kerner fra
  7. Rør passionsfrugtsaft og limeskal i trøffelmassen
  8. Hæld massen i en lufttæt beholder foret med husholdningsfilm, og opbevar den i køleskabet, indtil massen er fast
  9. Kugl trøffelmassen op med en teske, og tril i mandelflager
  10. Opbevar trøflerne på køl, indtil de skal serveres