Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Gløgg af granatæble

Prøv en varm og læskende gløgg, som ikke er så sød som traditionel vingløgg.

Granatæble gløgg

Når kulden sætter ind, så overrask familien med en varm og læskende gløgg, som ikke er så sød som traditionel vingløgg. Og så er den alkoholfri. Men det kan der selvfølgelig laves om på ved at komme lidt vodka i, lige før gløggen serveres.

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 1 l granatæblesaft
  • 2 kanelstænger
  • 6 stjerneanis
  • 4 nelliker
  • Skal fra 1 økologisk appelsin
  • 2 granatæbler

Sådan gør du:

  1. Kom saft og krydderier i en gryde, og kog op.
  2. Tag fra varmen, og lad stå og trække under låg i 15 minutter.
  3. Smag på gløggen, er den krydret nok? Hvis ikke, så lad stå et stykke tid endnu.
  4. Fjern krydderier, og gennemvarm gløggen igen.
  5. Servér gløggen med granatæblekerner.

Relaterede Artikler