Svane Køkkenet lancerer ny kollektion, der taler til vores sanser

Svane Køkkenets Nyhedskollektion 2022 præsenterer nye farver og materialer, der kan kombineres på kryds og tværs og har fokus på sanserne.

Svane Køkkenets 219 køkkendesign i Ground

Svane Køkkenet udvider sortimentet af snedkermoduler, så der kan indrettes en hel langside med massivt egetræ. Skufferne udføres i snedkerkvalitet med fingertapninger og får i denne indretning flot modspil fra S19-seriens matte Surface-overflade i mørke toner.

© Svane Køkkenet

Køkkentendenser der stimulerer sanserne

Svane Køkkenets Nyhedskollektion 2022 er en hyldest til de skandinaviske designtraditioner og friheden til at kombinere serier. Drømmen om det hvide køkken er afløst af drømmen om det stemningsfyldte køkken indrettet med farver, funktioner og varme træsorter, der taler til vores sanser.

Nyhedskollektionen består af nye design, features, funktioner og bordplader. Alle disse kan tænkes ind i en sammenhæng, hvor serier, farver og materialer kan mikses på kryds og tværs.

Lancering af ny farvetone

Farver i boligindretningen er en voksende tendens, og det populære S19 køkkendesign lanceres i en ny, mørk farvetone, Grund, som har tydelig reference til jordbunden. Farveskalaen tæller dermed 10 nuancer, som alle er inspireret af naturen, og som samtidig afspejler forbrugernes forkærlighed for farver.

Find den perfekte farvetone til dit køkken med vores guide til årets farver i 2022.

S19 designet i farven Grund

S19 designet i farven Grund. Et harmonisk og tidsaktuelt udtryk – med en funktionel Surface-overflade, der skyer fedtede fingre og bakterier.

© Svane Køkkenet

Varme toner

Træ, varme og hygge er en anden aktuel tendens, som nyhedskollektionen omfavner med en udvidelse af snedkerserien med flere nye fronter.

Snedkermoduler gør det let at bringe det varme egetræ ind i køkkenindretningen med ét enkelt skuffemodul eller indrette en hel langside eller køkkenø med dem.

De massive træelementer med fine fingertapninger kan kombineres med de fleste af Svane Køkkenets designs, og specielt står det flot til det enkle S19-design.

Mangler du inspiration til dit næste køkken? Så besøg Svane Køkkenets showroom eller læs mere på deres hjemmeside.

Svane Køkkenets Nyhedskollektion 2022
© Svane Køkkenet

LÆS OGSÅ

LÆS OGSÅ