Bordplads er der masser af på begge sider af kogepladen, hvilket gør arbejdsgangene i køkkenet lettere.
– Jeg har et ekstremt hektisk arbejdsliv, og det betyder meget for mig, at jeg kan trække mig tilbage, når jeg har fri. Jeg har boet på Vesterbro i næsten 20 år, og jeg elsker det urbane, men i dag har jeg et større behov for ro og for at kunne sætte mig ud på terrassen med en kop vin eller kaffe. Og så er det også på grund af ungerne. Jeg ville gerne give dem noget, som er lidt mere jordnært, forklarer Nicolai Nørregaard.
For ham er det vigtigt at give sine børn noget af det, som han selv fik med fra sin opvækst, nemlig læren om, hvor råvarerne kommer fra, og hvordan de forvandles til et godt måltid mad. Derfor har Nicolai Nørregaard anlagt en lille køkkenhave, og til hverdag tager han sig god tid til at lave ordentlig mad til familien. Hjemmets køkken blev således en vigtig prioritering, og det er i dag husets hjerte. Lavet i lyst douglas med årer, som går på langs igennem hele køkkenet, bringes naturen ind i hjemmet. I det hele taget føler man konstant naturens ro og nærvær.