Sådan får du orden i dit køleskab

Annonce: Er dit køleskab proppet til randen på hylder? Få her en guide til et køleskab, der giver dig orden.

Undgå overfyldte hylder Mange traditionelle køleskabe er bygget op med faste hylder inde i køleskabet og smalle hylder i døren, hvor man som familie er nødt til at mase fødevarerne ind for at få plads - på bekostning af overblikket. Derfor har Samsung skabt side-by-side køleskabet, Food Showcase, der er delt op i to rummelige opbevaringsrum. Når du åbner køleskabet, er en større del af hyldepladsen blevet placeret i en separat indvendig dør i glas (Showcase), hvor du kan sætte de madvarer, du bruger mest. Samtidig kan du pga glasset hurtigt danne dig et overblik over, hvad der i alle kroge af køleskabet. I den indre del (Inner Case) er der plads til alle de madvarer, du ikke bruger så tit.

Læs også: Køkkenets forkæmper mod madspild

Få plads til flasker og høje skåle De fleste kender nok til, at det kan være sin sag at få en høj flaske eller skål mast ind i køleskabet, og at man tit må stable madvarerne for at skabe plads. Food Showcase køleskabet har taget højde for det med dybe udtrækkelige skuffer og en hylde, der kan slås ind, så der levnes plads til høje ting.

Smid mindre mad ud Det ligger mange på sinde at mindske madspildet derhjemme, og et overfyldt og uorganiseret køleskab øger risikoen for, at der er madvarer, som du overser og er nødt til at smide ud. Derfor er overblik og rummelighed en klar fordel, men også en stabil og jævn temperatur i køleskabet kan mindske risikoen for, at madvarer bliver ødelagte af rimfrost eller ujævne temperaturer i køleskabet. Food Showcase har en teknologi, der sikrer en jævn temperatur i hele køleskabet og fryseren, så du ikke længere skal stå og forsøge at ramme den rigtige hylde og temperatur, når du lægger kød eller ost ind i køleskabet.

Læs mere om A+-modellen