Sådan har du aldrig før set en lampe-kampagne

Vi kan ikke bestemme os for, om det er galt eller genialt. Hvad siger I?

Har du set noget lignende?
© Karman, Matteo Ugolini

Den italienske lampeproducent Karman har lanceret to lampeserier: Bacco og Braille. Tjeneren på dette billede fremviser bordlamperne fra Bacco serien. De elegante lamper markedsføres på en helt speciel måde. Om man er til det skøre eller ej, så giver det underlige og kaotiske billede en god kontrast til de stilrene og enkle bordlamper.

lampe lamper design pendel
© Karman, Matteo Ugolini

Den elegante lampe findes også som pendel. Det utrolige ved dette billede er, at selvom der ved siden af lamperne sidder en kvinde på et toilet iført gorilla-dragt, er det stadig lamperne, som er i fokus.

Lamperne i Bacco serien er genopladelige, og findes i to forskellige lys-temperature: Et varmt orange lys, og et mere køligt hvidt lys.

lampe lamper design pendel bordlampe
© Karman, Matteo Ugolini

Den anden serie fra Karman er Braille. Braille findes både i væg-, loft-. og bordlampe. Også i denne serie er en anderledes markedsføring valgt, og billedets motiv står i en skarp kontrast til det flotte lampedesign.

lampe lamper design væglampe pendel
© Karman, Matteo Ugolini

Designeren bag både Bacco og Braille serien er Matteo Ugolini. Han søger i sine designs at vække følelser og spænding, og ofte er naturen også en del af hans tankegang.

I disse to lampe-seriers lancering ser vi i præsentationen af dem hans forbindelsen til naturen, og det naturlige. Omgivelserne i billederne er rå og rustikke, og motiverne er både meget ærlige og lidt underlige.

Her kan du læse mere om Braille og Bacco serierne.