© Louis Poulsen/Ingvard Christensen

Nu kommer designklassiker i endnu en særudgave

Få din egen unikke version af den ikoniske lampe - hvis du altså er hurtig.

Nu er der gode nyheder til dig, der er vild med designklassikere. Den ikoniske PH-lampe af Louis Poulsen og Poul Henningsen bliver nemlig lanceret i endnu en særudgave.

Denne gang står Louis Poulsen bag en Special Edition af Poul Henningsens PH 3/2 Akademi lysekrone i samarbejde med Ingvard Christensen møbelhuse. Den eksklusive udgave har skærme af mundblæst, ravfarvet, italiensk glas og stel af strøgslebet messing, der afspejler den aktuelle retro-trend.

© Louis Poulsen/Ingvard Christensen

Skaber varme i det moderne hjem

Akademi lysekronen er oplagt til dig, der gerne vil bringe noget varme og autenticitet ind i det moderne hjem. Lampen er designet ud fra princippet om et reflekterende system baseret på tre skærme, hvor belysningen giver en følelse af intimitet og en indbydende atmosfære. Kombineret med de ravfarvede skærme skabes der en stemning, der leder tankerne hen på levende lys.

Lampen er særligt ideel som spisebordslampe, sofabordslampe eller som belysning i en foyer eller hall, hvor den vil spille en dynamisk rolle, selv når den er slukket.

Få din egen unikke lampe

Det specielle ved netop denne lampe er, at hver eneste PH 3/2 Akademi særudgave er unik. Hver enkelt skærm er nemlig fremstillet individuelt af mundblæst, italiensk glas, sådan at alle lamperne adskiller sig fra hinanden.

Lampen vil kun være til salg i Ingvard Christensens møbelhuse samt på deres webshop i en begrænset periode, så hvis du gerne vil have fingrene i den, skal du ikke vente for længe.

© Louis Poulsen/Ingvard Christensen

Lampens metaldele er lavet af ubehandlet messing, som får en smuk, unik patina med tiden, hvis man ikke vælger at polere den.

Den ikoniske PH-familie i flere udgaver

Louis Poulsen og Poul Henningsen lancerede første gang lamper i farvet glas i slutningen af 1920'erne, hvor formålet var at tiltrække nye kunder. De blev særligt populære på grund af de naturligt varierende farver med varme, individuelle udtryk.

Særudgaven af PH 3/2 Akademi lysekronen er den nye, smukke tilføjelse til PH-familien med ravfarvede skærme. Louis Poulsen har to gange tidligere relanceret en PH-lampe med ravfarvede skærme - PH 3½-3 Pendel i 2017 og PH 3/2 Bordlampen i 2018, der begge blev solgt som limiterede udgaver.

Du kan læse mere om særudgaven på Ingvard Christensens hjemmeside.