Indret med magiske mundblæste lampeskærme

House Copenhagen imponerer med dristig kollektion af kæmpepærer i glas fra Kroatien. Se lampeskærmene med elpærer inde i skærmpærerne.

Pærer med pærer i
© house-cph.dk

Store glaspærer med synlig lyskilde har været moderne et stykke tid. Det er lamper, der i sig selv er smukke, så de skal anvendes uden lampeskærme. Belysningen ser måske ikke så miljøvenlig ud, men de fleste glaspærer er udstyret med energibesparende el-dele langt fra fortidens nu bandlyste glædepærer.

Det københavnske bolighus House-Copenhagen tager dog prisen med imponerende over-the-top giga-lamperskærme i mundblæst glas.

Skal man kalde dem lampeskærme eller lamper? Nok begge dele. For de er både voluminøse vanddråbelignende glaspærer og lampeskærme med den egentlige lyskilde monteret indeni.

Glaspære-lampeskærme på billedet vejer op til 30 kilo, og de har et diametermål på mellem 75, 55 og 45 cm. Priserne varierer mellem 16.675 og 9.995 kr.

Balloner
© house-cph.dk

Inspiration til lamper på billedet kommer fra varmluftballoner. De skal dog ikke op og svæve. De skal stå på gulvet som vist. Lamperne er produceret i tre forskellige størrelser. Hvordan reflektorerne er kommet ind i de mundblæste lampeskærme, er et mysterium.

Luftbobler
© house-cph.dk

Hver lampeskærm er unik. Der kan være små luftbobler og mindre forskelle - som i alt mundblæst glas. Flere af de mundblæste lamper føres også i forskelligfarvet glas.

Prisen på lamperne på billedet med underbygningen i metal ligger på mellem kroner 17.795 og 14.800.

Sæbebobler i glas
© house-cph.dk

Glaslampeskærme, der her hænger i klynge, er inspireret af sæbebobler med deres varierende form. Der er i øvrigt ikke blevet brugt nogle forme. Alle lamper er mundblæst. Priser mellem kroner 2.975 og 2.450. De små lampeskærme findes også i brun og sølv.

Glaslamper fra House Copenhagen
© house-cph.dk

Se flere lamper fra House Copenhagen her.

Besøg House Copenhagens hjemmeside her.