Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Indret med magiske mundblæste lampeskærme

House Copenhagen imponerer med dristig kollektion af kæmpepærer i glas fra Kroatien. Se lampeskærmene med elpærer inde i skærmpærerne.

Pærer med pærer i

© house-cph.dk

Store glaspærer med synlig lyskilde har været moderne et stykke tid. Det er lamper, der i sig selv er smukke, så de skal anvendes uden lampeskærme. Belysningen ser måske ikke så miljøvenlig ud, men de fleste glaspærer er udstyret med energibesparende el-dele langt fra fortidens nu bandlyste glædepærer.

Det københavnske bolighus House-Copenhagen tager dog prisen med imponerende over-the-top giga-lamperskærme i mundblæst glas.

Skal man kalde dem lampeskærme eller lamper? Nok begge dele. For de er både voluminøse vanddråbelignende glaspærer og lampeskærme med den egentlige lyskilde monteret indeni.

Glaspære-lampeskærme på billedet vejer op til 30 kilo, og de har et diametermål på mellem 75, 55 og 45 cm. Priserne varierer mellem 16.675 og 9.995 kr.

Balloner

© house-cph.dk

Inspiration til lamper på billedet kommer fra varmluftballoner. De skal dog ikke op og svæve. De skal stå på gulvet som vist. Lamperne er produceret i tre forskellige størrelser. Hvordan reflektorerne er kommet ind i de mundblæste lampeskærme, er et mysterium.

Luftbobler

© house-cph.dk

Hver lampeskærm er unik. Der kan være små luftbobler og mindre forskelle - som i alt mundblæst glas. Flere af de mundblæste lamper føres også i forskelligfarvet glas.

Prisen på lamperne på billedet med underbygningen i metal ligger på mellem kroner 17.795 og 14.800.

Sæbebobler i glas

© house-cph.dk

Glaslampeskærme, der her hænger i klynge, er inspireret af sæbebobler med deres varierende form. Der er i øvrigt ikke blevet brugt nogle forme. Alle lamper er mundblæst. Priser mellem kroner 2.975 og 2.450. De små lampeskærme findes også i brun og sølv.

Glaslamper fra House Copenhagen

© house-cph.dk

Se flere lamper fra House Copenhagen her.

Besøg House Copenhagens hjemmeside her.

Håndplukket til dig