ST906 Bordlampe Large H: 47cm - Birk/Papir, Tom Rossau
© Tom Rossau

10 funktionelle og æstetiske bordlamper

Vi har samlet en række smukke bordlamper, som bidrager både æstetisk og funktionelt til skrivebordet. Se vores favoritter her!

Atom bordlampe - Antik messing, Halo Design
© Halo Design

Atom bordlampe

Atom bordlampen fra danske Halo Design har et smukt og stilrent design, der passer ind i både den moderne og den klassiske indretning. Atom bordlampen er samtidig særdeles funktionel, da de fleksible arme kan drejes, så du kan justere lysets retning efter behov. Bordlampen findes også som en imponerende loftlampe, der for eksempel ville fungere flot over spisebordet.

Atom bordlampe - Antik messing, Halo Design

Eclipse Bordlampe - Dæmpet Gul, Spring Copenhagen
© Spring Copenhagen

Sjov og funktionel

Denne bordlampe er både unik og funktionel. Lampen har et genopladeligt batteri, så man kan rykke den rundt i hjemmet, og man kan derudover tilpasse lysstyrken ved at trykke forsigtigt på lampens fod.

Læs mere om Spring Copenhagen her

Tiny Lamp - Steel, ferm LIVING
© ferm LIVING

Art Deco

Tiny Lamp fungerer som en funktionel og dekorativ lyskilde i ethvert rum. På grund af sin lille størrelse kan den let placeres på borde, hylder eller i andre små hjørner i dit hjem. Derudover er det muligt at vippe lampen, så man kan styre belysningen.

Tiny Lamp - Steel, Ferm Living.

ST906 Bordlampe Large H: 47cm - Birk/Papir, Tom Rossau
© Tom Rossau

Kunstværk i sig selv

Denne lampe er et kunstværk i sig selv med dens naturlige design, rene linjer og simple, men elegante detaljer, der passer ind i de fleste hjem. Bordlampens lampeskærm er lavet af lakeret papir, og bunden er fremstillet af birkfinér. Du kan også lade dig inspirere af den populære trend med rispapirslamper.

ST906 Bordlampe Large H: 47cm - Birk/Papir, Tom Rossau

Kjøbenhavn Bordlampe Messing, Halo Design
© Halo Design

Moderne funktionalitet

Kjøbenhavn er en serie af lamper, der kombinerer traditionelle, æstetiske elementer med moderne funktionalitet.

Kjøbenhavn Bordlampe Messing, Halo Design

Kaiser Idell 6631 Luxus Bordlampe Rød, Fritz Hansen
© Fritz Hansen

Retro, men tidløst

Denne bordlampe med et Bauhaus-design har et meget elegant og tidsløst udtryk. Alle Kaiser-Idell lamperne er fremstillet i stål og messing, mens skærmene er håndlakkeret i højglans eller mat maling.

Kaiser Idell 6631 Luxus Bordlampe Rød, Fritz Hansen

Unikke former Denne bordlampe fra &Tradition er en transportabel bordlampe, som giver et hyggeligt og afdæmpet lys. Lampen har indbygget tre lysniveauer, så man selv kan styre hvilken lysstyrke man ønsker. Como SC53 Bordlampe Transportabel Bronzeret Messing, &Tradition
© &Tradition

Unikke former

Denne bordlampe fra &Tradition er en transportabel bordlampe, som giver et hyggeligt og afdæmpet lys. Lampen har indbygget tre lysniveauer, så man selv kan styre, hvilken lysstyrke man ønsker.

Como SC53 Bordlampe Transportabel Bronzeret Messing, &Tradition

Bureau Bordlampe, Bolia
© Bolia

Legende, men klassisk

Denne bordlampe kaster på elegant vis lys over ethvert mysterium, der lander på dit skrivebord. Designet er både legende, men klassisk, og har et tidsløst udtryk.

Bureau Bordlampe, Bolia

TR36 Bordlampe H: 61 cm - PC/Nonwoven Hvid/Sort Stel, Tom Rossau
© Tom Rossau

Skulpturel belysning

Denne elegante bordlampe har fantastiske organiske og bløde former. Bordlampen har et stort lysvolumen, som giver kraftig, omend behagelig, belysning.

TR36 Bordlampe H: 61 cm - PC/Nonwoven Hvid/Sort Stel, Tom Rossau

Bordlampe Scraplights Ausi
© Graypants

Miljøvenlig bordlampe

Ausi er en moderne og bæredygtig bordlampe, der er lavet af genbrugspap, og som har en robust ramme i elegant messing. Det smukke mønster på skærmen giver lampen et flot skær og behagelig belysning.

Bordlampe Scraplights Ausi, Graypants