
Gastromands 5 uundværlige gadgets til køkkenet
Uden værktøj kæmper selv den bedste håndværker forgæves. Det gælder også i køkkenet, og derfor har vi spurgt mændene bag den fantastiske madblog Gastromand.dk til råds om de bedste gadgets til køkkenet
AfLasse Schelbeck, Gastromand.dk
Hvad bruger I den til: ”Alt der skal smadres til atomer – det er en seriøs blender, som formentlig sagtens kunne blende en anden blender, hvis den fik muligheden. Senest har jeg lavet en ”lyn bearnaise” i den.”
Hvorfor er den uundværlig: ”Den slags kraft kan man ikke undvære.”
Pris: 5.999 kr.
Hvad bruger I den til: ”Selv om navnet kunne afsløre andet, så faktisk aldrig Creme Brulee – vi laver ikke dessert på Gastromand, kun det som kan drikkes i hvert fald. Vi bruger den til bøffer, og alt der skal have 700 graders åben ild.”
Hvorfor er den uundværlig: ”Den kan lave det ”brændte” finish på hver en kødret, hvor panden ikke kunne klare opgaven.”
Pris: 790 kr.
Hvad bruger I den til: ”Nu vil vi jo nødigt indrømme det, men nogle gange så laver vi jo faktisk også brød. Men det er mest burgerboller til vores favoritret over dem alle - Bøfsandwichen.”
Hvorfor er den uundværlig: ”Den kan ælte selv den værste dej igennem på få minutter!”
Pris: 6.999 kr.
Hvad bruger I den til: ”Til at holde en konstant temperatur i en gryde. Du vakuumerer dit kød med krydderier og smider det i ved fx 50 grader, smutter i byen, og 16 timer senere smider du det på din varmeste pande, hvor du efterfølgende står med det smukkeste og mest perfektstegte stykke kød ever!”
Hvorfor er den uundværlig: ”Man skal jo i byen i ny og næ ikke?”
Pris: 229 dollars uden fragt.
Hvad bruger I den til: ”Det er vores bibel, vores livsværk og resultatet af 5 år blogging på Gastromand.dk, der endelig endte på verdens ældste medie.”
Hvorfor er den uundværlig: ”Fordi alle i bund og grund tænker som Gastromanden – med maven!”
Pris: 300 kr.