Det er nu du skal udnytte at håndværkerfradraget er tilbage

Svane Køkkenet oplever i øjeblikket stor interesse for at få det nyeste køkkendesign og samtidig bruge fradragsordningen til at lave et køkkenalrum

Nu er sæsonen kommet, hvor vi pakker havemøblerne og parasollen væk. Og mange boligejere ønsker at gå efteråret og vinteren i møde med et nyt funktionelt og lækkert køkken, hvor hele familien kan samles på alle tidspunkter af dagen. Og med et nyt køkken følger ofte andre renoveringsopgaver.

”De fleste af vores køkkenkunder ønsker at gennemføre flere renoveringsopgaver samtidig med installationen af det nye køkken. Hvis du har planer om en køkkenrenovering, så er det bare med at udnytte håndværkerfradraget til at realisere drømmen,” lyder rådet fra Merete Steenberg Thomsen, der er Brand Marketing Manager hos Svane Køkkenet.

Læs mere om håndværkerfradraget her.

”Køkkenet er for alvor blevet hjemmets hjerte, og derfor medfører det ofte renoveringsopgaver. Forbrugerne ønsker sig et rummeligt køkken med spisestue og plads til familie og venner.”

Svane Køkkenet oplever en stor interesse for at få nyt køkken, og lige nu er fokus på det grebsløse, enkle køkkendesign som K15, der er den store nyhed i 2015. K15 handler om alt det med K som Kærlighed, Kool og Kreativitet.

Oplev mere K15 her.

Lige nu kan du få ekstra accessories og interiør til skabe og skuffer med i købet hos Svane Køkkenet til en værdi af kr. 10.000,- når du køber køkken for min. kr. 50.000,- (elementer og bordplade – ekskl. hvidevarer og montage.) Tilbuddet gælder indtil 30. nov. 2015, og kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder kun i Danmark.

Læs alt om kampagnen her.