Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

BITZs populære stel lanceres i ny farve

Den nye farve kan sagtens stå alene, men den er i høj grad også designet til, at kunne kombineres med de eksisterende farver.

"Mat creme"-serie fra BITZ

© BITZ

Miks og match

BITZ indleder denne sæson med at lancere deres populære stel i en ny grundfarve, 'mat creme,' som gør muligheden for at mikse og matche farverne i stelserien større end nogensinde før.

Den nye basisfarve giver stellet et enkelt og minimalistisk udtryk, og det fungerer som et lysere, forårsfriskt fundament til den allerede eksisterende palet.

"Mat creme"-serie fra BITZ

© BITZ

Stel med charme og personlighed

Det smukke, kvalitetsstærke stentøj fra BITZ er håndlavet, og det betyder, at ikke to af produkterne er ens. Det er med til at give det fine stel et unikt udtryk samt charme og personlighed.

Den nye 'mat creme' kollektion kommer naturligvis også i den populære kombination af mat og blank glasur, som er kendetegnende for BITZ koncept.

Du kan finde den nye 'mat creme'-serie her eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Håndplukket til dig