Kan en renovering give os drømmehuset?

Se her, hvilke overvejelser, familien her, bør have med i tankerne inden de går i gang med den helt store renovering af drømmehuset.

Hej Lone

Jeg har den seneste tid googlet utallige gange, og du er dukket op ad flere omgange med helt geniale ideer til indretningen. Så nu håber jeg du også kan hjælpe os!

Vi har kig på et dejligt hus, og vi leger lige nu med tanken om at renovere lidt på huset, hvis vi ender med at købe.

Renoveringer vil blandt andet medføre, at der åbnes op til køkkenet ved at vælte den væg ind til den del af stuen, hvor brændeovnen er. Her tænker vi så at lave spisestue.

Den anden del af stuen er rigtig stor, hvilket giver os lidt udfordringer ift. at regne den bedste mulige indretning ud. Har du mon et bud på det?

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen Anne

Kære Anne.

Jeg har lavet to forslag til jer, - det ene er ud fra jeres eget oplæg hvilket helt rigtigt giver en stue, der er svær at udnytte. Og samtidig vil den nye spisestue heller ikke være optimal at møblere på grund af skorstenen, der gør rummet lidt for smalt uanset hvilken led, I stiller spisebordet.

Når jeg kikker på hele husets indretning så er der et par andre ting, der måske også trænger til en lille up-date,- og her tænker jeg på de ret små værelser og så kom forslag to. Her inddrager jeg værelset ved siden af den nye spisestue og deler vinkelstuen over med en ny væg, så der bliver et nyt rummeligt værelse der.

I køkkenet flyttes bryggersdøren, så der fremkommer en længere væg til en række højskabe, så I udnytter pladsen bedre i det nye køkken.

I den nye rummelige spisestue er skorsten og brændeovn nu et plus og endevæggen kan I for eksempel indrette med en stor bogreol i rummets længde og højde.

Opholdsstuen kan møbleres med to sofaer, lænestol og tv, og evt. en række lave reoler eller hylde bagved den ene sofa, så der er plads til læselampe og billeder på væggen ovenover.

Hvis I planlægger / har 3 børn, så er der værelser nok, og ellers kan det kammer der ligger opad entreen, indrettes som arbejdsværelse, hvor I evt kan inddrage plads til en række garderobeskabe til entreen. Det andet værelse i gavlen kan med fordel gøres større ved at inddrage det store soveværelses indbygningsskab.

Bedste hilsener Lone