Irma vil have os til at støtte de små fødevareproducenter

Irma har udviklet deres helt egne hjælpepakker.

Irma
© Irma

Tænk Småt

Mange små danske producenter står lige nu i en meget svær situation. Det har fået Irma til at lancere 6 forskellige hjælpepakker, som de kalder Tænk Småt.

Når du køber en hjælpepakke, støtter du de små producenter direkte. Du køber til indkøbspris og Irma sender alle pengene videre, uden selv at tjene på dem.

Det betyder selvfølgelig ikke, at Irma ikke får noget ud af at sælge hjælpepakkerne.

– Vi håber, at det nye initiativ kan bidrage en smule til at holde gang i forretningen (for de små producenter, red.), så vi også på den anden side af krisen har leverandører, som producerer innovative kvalitetsvarer, og på den måde er med til at udvikle vores fødevarekultur, siger Søren Steffensen, direktør for Irma.

Èt af de produkter du får med i én af hjælpepakkerne er fra København Kombucha, der har udviklet et prisvindende alternativ til vine og champagner, og her er man glad for alle alternative salgskanaler i denne tid.

– Da Coronakrisen fejede ind over Danmark, stoppede festlighederne pludselig – og vores salg og humør styrtdykkede. Vi mistede fra den ene dag til den anden 60 procent af vores forventede omsætning, og det betød, at vi var nødt til at tænke i nye måder at afsætte vores varer på. Det har derfor været helt fantastisk at se, hvordan forbrugernes interesse for vores kombucha via andre salgskanaler er steget i den her tid, fortæller Louise Benkjær Limbach fra København Kombucha.

Hjælpepakkerne kan købes hos Irma frem til 7. juni og koster mellem 200 og 500 kr.

Irma
© Irma
Irma
© Irma
Irma
© Irma
Irma
© Irma
Irma
© Irma
Irma
© Irma