Få dugfriske blomster leveret lige til din hoveddør

På under 2 år er Bloomon blevet en international succesforretning, med et stærkt koncept, som både tilgodeser miljøet og den heldige blomstermodtager. Nu er konceptet endelig kommet til Danmark.

Plukket med håndkraft og kærlighed

Den hollandske blomsterleverandør Bloomon, har netop lanceret deres koncept i Danmark og vi kan ikke få armene ned.

Bloomon leverer dugfriske og duftende blomster, direkte plukket fra marken til din hoveddør på kun én dag. Super simpelt, men ren luksus!

Blomsterne plukkes autentiske steder, hvor de har stået frit og modtaget alt det gode fra naturens side. Efter bestilling vil blomsterne blive plukket og bundet i en smuk, fantastisk skødesløs buket med fine finesser.

En buket fra Bloomon er uhøjtidelig, men samtidig en hjemlig luksuriøsitet, som er stærk vanedannende - og så holder buketten i 7 uger! Hemmeligheden er simpel: ingen unødvendige mellemled.

Når Bloomon hopper over de mange, traditionelle mellemled, forlænger de blomsternes levetid og sikrer en høj kvalitet. Derudover er tankegangen og fremgangsmåden meget miljøvenlig.

Trendy buketter med et tema

Den kendte blomsterdesigner Anton Van Duijn, er en del af temaet bag Bloomon. Antons kreative og innovative tilgang, har nu drevet Bloomon ud over 4 landegrænser og hans værker har allerede glædet mange modtagere og haveentusiaster.

For at holde konceptet tilsvarende, vælger Anton Van Duijn altid et nyt tema, som er sæsonbestemt og tilpasset til kundernes hverdag.

Bloomon ønsker at levere et budskab, som har betydning for dig. Og den 13. juli starter det nye tema kaldet Wanderlust.

Wanderlust-bevægelsen bygger på filosofien om, at gøre, hvad man skal og bør gøre - rejs, lev, træk vejret og nyd dine omgivelser. Dette er et budskab, som Bloomon vil sende med stærke farver og buketter sammensat af dahliaer, pæoner og riddersporer.

### Den gode og betænksomme gave til en du holder af

Hvilken person ville ikke elske en buket fra Bloomon?

Sådan gør du:


  • Trin 1: Besøg www.bloomon.dk
  • Trin 2: Vælg størrelse: small, medium eller large

  • Trin 3: Vælg hvor ofte og hvornår du vil modtage en buket.
  • Trin 4: Bloomon leverer lige til din hoveddør. De har aftenleveringer i alle byer, samt dagleveringer i København og Hellerup.

    Er man ikke hjemme, kan et hemmeligt gemmested aftales. Hurtigt og nemt - uden besvær!