Årets mest læste 2018

Vi har samlet årets bedste artikler, og hvis vi selv skulle sige det, så er der meget godt at vælge i mellem. Har du fået dem alle med?

Hvilken artikel er den mest populære?

Vi har gået de mange artikler, som vi har udgivet i 2018, igennem for at finde jeres favoritter. I år har I virkelig været glade for smukke boliger både i Danmark og i udlandet, farverige drinks og stilfulde badeværelser. Herunder kan du læse om de artikler, der var mest populære hos jer i 2018. Måske er din favorit med?

fjordenhus olafur eliasson design arkitektur

© Tom Ravenscroft

Arkitektur

Igen i år har arkitektur været et emne, som I læsere har været vilde med, og det kan vi virkelig godt forstå. På top 10 over de mest artikler indenfor arkitektur finder du både fantastiske bygningsværker fra udlandet, men også meget spektakulært arkitektur, der har rødder i vores lille land.

Se vores top 10 her.

pizza hjemmelavet ricotta ost karamelliserede løg

© Lone Kjær

Opskrifter

I år har I været meget i køkkenet og fremtryllet den ene lækre ret efter den anden. I har især været glade for hjemmelavet pizza i mange afskygninger, smagfulde vegetariske retter og tips til en sundere hverdag. Men der har heldigvis også været plads til kridhvide theboller og hjemmelavede chips. Det handler jo om balance, ikke sandt?

Se vores top 10 her.

Laufen badeværelse vask badekar spejl

© Laufen

Badeværelset

Igen i år har I været vilde med smukke og funktionelle badeværelser, der kan give inspiration til, hvordan man bedst muligt indretter badeværelset. I har også søgt råd til, hvordan badeværelset kan blive personligt, få den helt rette belysning og hvilket spejl, der står bedst til jeres indretning.

Se vores top 10 her.

køkken ikea forvandling hvid køkkenskabe indretning

© Niklas Hart

Køkkenet

I kategorien køkken er der også mange af jer, der har fundet inspiration. I har især sukket efter skønne nyheder, smarte opbevaringsløsninger og hvordan et billigt køkken kan ligne en sand million med et par gode tricks. Vi har også taget et kig på de største tendenser i 2018, og heldigvis er der mange af dem, der går igen i det nye år. Fik du dem alle med?

Se vores top 10 her.

køkken stue spisestue køkkenalrum

© Claus Borg & Partner

Boliger

Her finder du vores absolut mest populære artikler, og det kan vi virkelig godt forstå. På blot vores top 10 har kategorien et læsertal på over 150.000. Måske kan du genkende nogle af de flotte boliger fra vores magasin, andre kan du måske genkende fra bobedre.dk? Uanset hvad er der ingen tvivl om, at I er lige så forelsket i flotte boliger, som vi er.

Se vores top 10 her.

Cointreau Fizz opskrift drink

© Katja Leth Atzen

Desserter og drinks

Der er ingen tvivl om, at I er glade for søde sager og lækre drinks. De mest læste dessert- og drinksopskrifter strækker sig fra de nemme til de svære, og de sure til de søde, så der er noget for enhver smag. Har du fået prøvet dem alle? Ellers har du muligheden her.

Se vores top 10 her.

Relaterede Artikler