Er du gået glip af den mest populære artikel i 2017?

Vi har lavet en samling af alle vores mest læste artikler – se de bedste af de bedste her.

© BO BEDRE

Hvilken artikel er den mest populære?

Vi har gjort status over vores artikler her på hjemmesiden, og vi har valgt at samle alle vores læsers yndlingsartikler. Vi kan konstatere, at i er vilde med hverdagsmad og flotte boligrepotager med billeder, som i kan drømme jer væk i. Nogle kategorier var mere populære end andre – vores mest populære to 10 er blevet læst 130 tusind gang. Er det mon også din go-to kategori?

Er der et emne, som du er mere interesseret i end andre? Så klik dig videre til den her:

Arkitektur

Igen i år har arkitektur været et emne, som i læsere har været vilde med. Når vi ser på vores top 10 artikler, forstår vi godt hvorfor netop denne kategori har været så populær. På listen finder du både storslået bygningsværker fra udlandet, men også meget spektakulært arkitektur fra vores eget lille land.

Se vores top 10 her.

© MVRDV / Ossip Van Duivenbode

Hovedretter

På denne top 10 finder du opskrifter på alt fra vegetariske lækkerier til torskedeller med hjemmelavet remoulade. Men hvad mon den mest populære hovedret var i år 2017?

Find svaret på vores top 10 liste her.

© Anders Schønnemann

Badeværelset

Inden for bad kategorien har I været særligt interesseret i inspirations artikler, med tips og lækre billeder, som giver idéer til indretningen på dit eget badeværelse. Hvordan kan du fornye dit bad? Hvordan gør du badeværelset personligt? Hvis du er gået glip af disse artikler, så skynd dig ind på vores top 10 liste, og læs artiklerne, som mange andre læsere allerede har gjort.

Find vores top 10 liste her.

© SF Girl by Bay/Britco

Nyheder og design

Designnyheder er altid spændende at se tilbage på: Hvad har været den mest populære nyhed i år 2017? Jeg kan afsløre, at den flotte bil fra Kay Bojesen har indtaget 2. pladsen, men én nyhed overgik den...

Se på vores top 10 hvilken.

© Kay Bojesen Denmark

Boliger

Her finder du vores absolut mest populære artikler – med et læsertal på over 130 tusind, bare på vores top 10! Måske kan du genkende nogle af de flotte boliger fra vores magasin, andre kan du måske genkende fra vores website? Uanset hvad er der ingen tvivl om, at I er lige så forelsket i flotte boliger, som vi er.

Se vores top 10 over bolig artikler her.

© Christina Kayser Onsgaard

Køkken

Køkkenet er et af hjemmets vigtigste rum. Dette er også til at se, når vi kigger samlet på de artikler i har læst i løbet af året. I har både læst køkkenrepotager, set billeder af de smukkeste køkkener, læst nyheder og fået ikea-hacks.

I vores top 10 finder du det bedste af det bedste fra køkkenverdenen.

© Rotpunkt

Desserter

Vores læsere har en sød tand – og det har vi også. Vi på redaktionen er, som jer, vilde med macarons, tiramisu, tærter, mousser og chokolade ganache.

Gå ikke glip af vores opskrifter på de 10 mest populære desserter i år 2017.

Se vores top 10 liste her.

© Blueberrytales

Relaterede Artikler