Årets mest læste 2019

Vi har samlet årets mest populære artikler, og hvis vi selv skal sige det, så er der meget godt at vælge i mellem. Har du fået dem alle med?

Hvilken artikel er den mest populære?

Vi har gået de mange artikler, som vi har udgivet i 2019, igennem for at finde jeres favoritter. I år har I virkelig været glade for smukke boliger i Danmark, farverige drinks og bæredygtige tiltag. Herunder kan du læse om de artikler, der var mest populære hos jer i 2019. Måske er din favorit med?

© Home Hellerup

Boliger

Vi forstår udmærket, hvorfor disse boligartikler har været de mest læste i 2019, fordi boligerne er spektakulære. I år har det især været de danske ejendomme, der har domineret vores hitliste. Alt fra byens kreative løsninger i lejligheder til sommerhuse med den smukkeste udsigt.

Se vores top 10 her.

lækker maregns og bær kage
© Stine Christiansen

Opskrifter

I år har i ikke kun tryllet ude i køkkenet, men også omme bag baren. Både cocktails og mocktails har været særlig populære i år. Det tyder på, at 2019 var et ekstra festligt år.

Se vores top 10 her.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Indretning

Tips, tricks og trends har været de helt store artikler om indretning. Se om du også hoppede med på en af de mange trends eller brugte vores råd til din indretning.

Se vores top 10 her.

© IKEA

Design

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at bæredygtighed var den helt store trend inden for design. Man kan roligt sige, at det er dejligt at se både designere og jer læsere interesserer jer mere og mere for bæredygtighed.

Se vores top 10 her.

© Sahel Hamdam

Kultur

Der sker meget i vores lille land, men i har holdt jer godt opdateret med de kulturelle begivenheder og nyåbnede steder. Du kan tjekke vores liste her, hvis du ønsker inspiration til at udforske både nye- eller velkendte steder.

Se vores top 10 her.