© istockphoto

Har du skrællet ingefær forkert hele livet?

Takket være ingefærens ujævne form, er det nærmest umuligt at fjerne skrællen, uden at skrælle halvdelen af ingefæren væk. Men med dette geniale trick, kommer du problemet til livs.

Ingefær er en lille planteknold med stor smag, der bliver anvendt i mange forskellige sammenhænge; særligt de sunde ingefærshots er populære.

Men ingefær har desværre en vanskelig form, når det handler om at skulle fjerne dens skræl. Typisk skrælles den med en grøntsagsskræller eller en lille urtekniv, men dette ender oftest med, at man står tilbage med kun en lille knold ingefær, fordi halvdelen af ingefæren er skrællet væk i forsøget på at fjerne den ellers tynde skræl.

Heldigvis kan du med dette geniale og simple trick komme problemet til livs.

Den allernemmeste og bedste måde at fjerne skrællen på, er ved at tage en ske og skrabe skrællen af stille og roligt.

Når du først har prøvet dette trick, vil du aldrig skrælle ingefær på anden vis.

Leder du inspiration til dit næste ingefærshot? Så prøv en af opskrifterne hos Boligmagasinet.