Shopping: 7 stilrene valg til børneværelset

Det er ikke alt til børneværelset, som man er lige stolt af at have stående fremme. Derfor har vi fundet 7 stilfulde indslag til børneværelset til dig, der ikke vil gå på kompromis med indretningen.

mobil uro konges sløjd børneindretning
© Konges Sløjd

Uro fra Konges Sløjd

Uroen er en klassisker på børneværelset, der både skaber ro rent visuelt og blandt husets mindste. Uroen har filtede skyer med små regndråber i guld, der vil passe ind på de fleste børneværelser.

24,5 x 60cm., 299 kr., Konges Sløjd

maison deux gyngehest måne
© Maison Deux

Gyngehest fra Maison Deux

Den måneformet gyngehest er en minimalistisk og moderne version af den klassiske gyngehest. Med de simple linjer passer gyngehesten perfekt ind i hjemmet, mens det fine design giver gyngehesten en lidt barnlig karakter.

Pia Weinberg, €399, Maison Deux

børge mogensen bænk fdb møbler
© FDB Møbler

Bænk fra FDB Møbler

Børge Mogensen står bag denne klassiker i børnehøjde. Bænken er perfekt til en kort pause i en dag fyldt med leg og sjov. Det er virkelig en siddeplads, der formår at samle det hyggelige med en hilsen til en designklassiker.

Børge Mogensen, 1.799 kr., FDB Møbler

LÆS OGSÅ: 5 inspirerende børneværelser

Nofred tapet tucan børneværelse
© Nofred

Tapet fra Nofred

Det jungle-inspirerede tapet er i et legesygt print med sjove tukaner, hvor man næsten kan høre, hvordan de snakker med hinanden. Tapetet, der er lavet i bæredygtigt materiale, vil pryde ethvert børneværelse.

€80, Nofred

Cam Cam Copenhagen luftballon
© Cam Cam Copenhagen

Luftballon fra Cam Cam Copenhagen

Den fine lampe giver et dejligt, varmt lys og skaber et hyggeligt univers på børneværelset. Skærmen, der er i tekstil med små, sorter prikker, er formet som en luftballon med en lille kurv i bambus.

599 kr., Cam Cam Copenhagen

trækdyr Sebra dinosaur børn legetøj
© Sebra

Trækdyr fra Sebra

Den lille dinosaur står parat til at være din mindste vens bedste følgesvend. Trækdyret er håndhæklet og står på et træstel med gummibeklædte hjul. Dinosauren er et klassisk stykke legetøj, der pynter fint i vindueskarmen, når den ikke er i brug.

349 kr., Sebra

ferm living tæppe fisk
© Ferm Living

Tæppe fra Ferm Living

Tæppet har et fint design af eksotiske fisk, der leder tankerne mod et tropisk paradis med det brusende hav i baggrunden. Det er lavet i 100% bomuld, så det er blødt og skånsomt mod huden.

549 kr., Ferm Living

LÆS OGSÅ: 5 tips til indretningen af børneværelset