Selvforkælelse, ro og pleje er i centrum i dette stilrene badeværelse

Parret, som står bag hudplejevirksomheden Tromborg har skabt et skønt kurbadsidyl i egne sovegemakker. Vi er ret misundelige!

Soveværelset

Fra soveværelset er der direkte adgang til parrets lyse og rummelige badeværelse. I soveværelset er flere elementer, som Poul Kjærholms daybed og Arne Jacobsens Ægget, valgt i varme farver, der komplementerer gulvets nuance og står i kontrast til badeværelsets lyse farvepalet. Den indbydende seng fra Hästens er redt med linned fra Geismars. Sengegærdet er fra Rue Verte. Pendlen i loftet er af Hans-Agne Jakobsson, mens Poul Henningsens ikoniske PH-lampe står på et sengebord af Lisette Rützou. Spejlet med organiske former til venstre i billedet er af Ettore Sottsass og købt hos Studio Oliver Gustav.

© Andreas Mikkel Hansen

Kurbadsidyl i egne sovegemakker

Luften fyldes med alskens aromaer, og badekarret indbyder til afslapning med sit varme vand og sin skønne udsigt til omgivelserne. Hos parret bag hudplejemærket Tromborg er badeværelset af en helt særlig betydning i en travl hverdag, hvorfor det er placeret i åben forbindelse med soveværelset for at skabe en fredfyldt oase uden forstyrrelser, lige dér, hvor dagen både begynder og ender.

Det lyse badeværelse

Det lyse badeværelse indbyder til selvforkælelse og leder tankerne hen på klassiske kurbade med sine hvide fliser på både gulv og vægge. Den dobbelte bruser for enden er skærmet fra resten af rummet med en halvmur og en klar glasvæg, så den falder naturligt ind i sine omgivelser. Det fritstående badekar er monteret med et klassisk armatur, der passer til håndvasken. Alt er fra Aquadomo i Hellerup på nær det høje runde spejl, der er fra Devon, samt lampen af Carlo Scarpa fra The Apartment.

© Andreas Mikkel Hansen

Ro og nydelse i fokus

Nord for København har Marianne Tromborg og hendes mand, Tim Schyberg, skabt et badeværelse, der emmer af ro og nydelse. Parret, som står bag hudplejevirksomheden Tromborg, kender om nogen til vigtigheden af et åndeligt rum med plads til selvforkælelse. Her fordyber de sig i aromaterapi og slapper af efter en lang dag.

En enkel hyldeopsats i glas fra Aquadomo

På en enkel hyldeopsats i glas fra Aquadomo står et udvalg af produkter, som parret er særligt begejstrede for. Nederst pynter Lisette Rützous skål sammen med en jaderulle fra Tromborg.

© Andreas Mikkel Hansen

Et skandinavisk tvist

Badeværelset ligger i forlængelse af hjemmets store soveværelse. Rummet er holdt i lyse nuancer, inspireret af franske metrostationer med et tvist af skandinavisk enkelhed.

– Jeg elsker, når man kan føle folk i indretningen, og man formår at skabe et Lebensraum. Så kan alt andet dybest set være lige meget. Vores walk-in-badeværelse fungerer som en oase, hvor der er lagt op til selvforkælelse. Vi har den skønneste udsigt fra badekarret, og sammen med aromaterapi fra skønne planter er det en lise for sjælen, fortæller Marianne.

En simpel og klassisk stil i badeværelset

Stilen er holdt simpel og helt klassisk med en hvid porcelænsvask og armaturer i krom – et materiale, der går igen i både hyldeopsats og spejl. I stedet for at pakke alskens produkter væk bag låger og skuffer er det sat til skue, så det er hurtigt at tage i brug.

© Andreas Mikkel Hansen
Badekarret

Det er i badekarrets varme vand, at Marianne Tromborg for alvor slapper af. Her er der en skøn udsigt og et særligt lys gennem de småsprossede vinduer, hvis karm anvendes til opbevaring af samtlige sæber fra eget mærke. Det bløde håndklæde er fra Georg Jensen Damask.

© Andreas Mikkel Hansen

Hverdagsluksus

Det fritstående badekar ved vinduet og den dobbelte bruser for enden af rummet oser da også af hverdagsluksus dér blandt de lyse klinker. Indretningen er simpel, og armaturerne er holdt klassiske og elegante, ligesom bademøblet fremstår let på sine to ben i krom. Det hele synes at være fint rammet ind af diskrete fliseborter på væggenes midte, der giver associationer til et roligt kurbad.

Dekorationen er sparsom ud over de mange forskellige flasker og tuber med alskens pleje fra deres egen virksomhed, der inviterer til selvpleje og afspænding.

– Når man som os lever og ånder for plejeprodukter, så er badeværelset virkelig vigtigt, for det er her, vi slapper helt af og kan nyde essensen af Tromborg. Det er jo det, jeg beskæftiger mig med – og så er det mit lille helle. Jeg stresser virkelig af i et karbad fyldt med salt fra Det Døde Hav og æteriske olier, forklarer Marianne.

Indbyggede brusere fra Aquadomo

Der er rigeligt plads under de to indbyggede brusere fra Aquadomo, hvor en række praktiske hylder ligeledes er indbygget i væggen for at optimere udnyttelsen af plads. Ved at lade siderne langs halvmuren være åbne strømmer lyset ind og skaber næsten associationer til udendørs bade under varmere himmelstrøg. Det smarte afløb, der ikke gør meget væsen af sig, er fra Unidrain.

© Andreas Mikkel Hansen

Et gennemført frirum

Ved at placere badeværelset i forlængelse af parrets soveværelse er der således blevet skabt et gennemført frirum, hvor dagen med garanti både begynder og slutter på bedst mulig vis uden stress og jag.

Overgangen mellem de to rum er markeret med to forskelligartede gulve og en enkel gulvliste. Der er ingen dør, men i stedet en stor indrammet åbning, der kunne forveksles med et dekorativt hverdagsmaleri. Et absolut helle med alt, der hører sig til af pleje og selvforkælelse.