Dette højteknologiske badeværelse har alt fra personsensor til sædevarme og tørrefunktion

På dette badeværelse er æstetik og luksusfornemmelse i fokus, når sorte armaturer og moderne teknologi går op i en højere enhed.

Badeværelse med bowlevask, fliser i sted og terrazzo

Bowle-vasken er fra Duravits Happy D.2 Plus-serie, armaturet er fra Duravits C.1-serie, sæbedispenseren er fra H&M Home, fliserne i sten og terrazzo er prøver, og smykkerne er fra Georg Jensen.

© Anitta Behrendt

Et velvære-mekka

I Samira Kudsk og Søren Ellitsgaards klassiske Frederiksberg-lejlighed finder man et sandt velvære-mekka af et badeværelse. Her emmer af hverdagsluksus og elegance, og det smukke skal findes i den enkle indretning, og roen hviler i de dybe og mørke nuancer af grå og sort.

Her er intet overladt til tilfældighederne, og alle detaljer, fra valg af materialer til armaturer og interiør, er nøje udvalgt med fokus på at skabe en klassisk og moderne atmosfære i det nyrenoverede badeværelse.

Badeværelse med indbygget højskab

Det indbyggede sorte højskab er lavet af en lokal snedker, mens litografiet, der hænger over toilettet, er af den engelske kunstner Ian McKeever. Håndklædet er fra Magasin.

© Anitta Behrendt

Moderne teknologi

Visse morgener er der da også travlhed på badeværelset hos familien på fire, og der er det smart med løsninger som Duravits SensoWash® Stark f-douchetoilet, der gemmer på moderne teknologi som personsensor til automatisk åbning af låget, brugeridentifikation i sædet, et bredt udvalg af justeringsmuligheder til sædevarme, brusestråle og justerbar tørrefunktion, samt spejlskabet med antidug og forskellige belysningsmuligheder og farvetemperaturer.

Vasken er sat i et møbel med afrundede hjørner, grebsfri fronter og mat overflade, som giver rummet et feminint touch. På gulvet ligger store ensartede antracitgrå fliser fra Mosa, som skaber kontrast til den hvide og blå vægfarve, og sammen med de grønne planter bidrager det til en varm og livlig atmosfære i rummet.

Ved at arbejde med forskellige materialer og teksturer har parret skabt et kontrastfuldt udtryk, der er med til at definere den lækre fornemmelse, når man træder ind i rummet.

Badeværelse i mørke nuancer med naturlige materialer

Familiens badeværelse er holdt i mørke nuancer, der sammen med naturlige materialer og den blå vægfarve bidrager med et luksuriøst og stilrent udtryk til indretningen. Badeværelsesmøblet er Happy D.2 Plus fra Duravit, mens glasvæggen er fra Unidrains GlassLine-kollektion. Skamlen i valnød er designet af Michael Bloch i 1969, fundet hos Selected By Secher.

© Anitta Behrendt

LÆS OGSÅ