KIRKEBY af Gitte Lægård
© FDB Møbler

Guide: Skab hverdagsluksus på badeværelset

Badeværelset er der, hvor vi har tid til os selv, og hvor vi kan koble af fra hverdagens stress. Derfor er det vigtigt med et roligt rum, der lever op til vores krav og forventninger.

Et badeværelse der indbyder til ro og afslapning

I takt med at tiderne har ændret sig, er badeværelset ikke længere kun et praktisk rum, men et rum for alenetid og forkælelse. Indretningen af badeværelset har stor betydning for rummets udtryk, og hvordan kvadratmeterne udnyttes.

Derfor har vi samlet et udvalg af tilføjelser, der alle bidrager til en afslappende atmosfære på dit badeværelse.

KIRKEBY af Gitte Lægård
© FDB Møbler

Bløde håndklæder

Håndklædet Kirkeby fra FDB Møbler er skabt i samarbejde med designeren Gitte Lægaard. Vævestrukturen er hentet fra papirfletteteknikken, som er blevet anvendt i Jørgen Bækmarks ikoniske spisebordsstole.

R33 Håndklæde, 349,00 kr., FDB Møbler

Vasketøjskurv fra ferm LIVING
© ferm LIVING

Høj og rummelig vasketøjskurv

Denne ekstra høje vasketøjskurv fra ferm LIVING rummer masser af plads til opbevaring af dit vasketøj. Den alsidige kurv er lavet af naturligt, håndflettet rattan, som giver kurven et roligt og naturligt udtryk.

Braided Laundry Basket, 1.199,00 kr., ferm LIVING

Mossø spejl fra FDB Møbler
© FDB Møbler

Elegant og tidsløst spejl

Mossø spejlet fra FDB Møbler er skabt af designerduoen Mot & Bergstrøm. Spejlet har en ramme i FSC-certificeret eg, som stammer fra europæiske skove.

I3 Mossø Spejl, 2.299,00 kr., FDB Møbler

BATHROBE SILENCE
© Aiayu

Varm, blød og ekstra behagelig morgenkåbe

SILENCE fra Aiayu er en luksuriøs morgenkåbe – fremstillet i 100 % økologisk bomuldsterry. Den bløde kåbe smyger sig om kroppen og giver trods sin afslappede, behagelige pasform et elegant udtryk.

SILENCE, 1.895,00 kr., Aiayu

By Wirth Towel Rack
© By Wirth

Praktisk og stilren håndklædeopbevaring

Towel Rack er en smart opbevaring af dine håndklæder, der passer ind på de fleste badeværelser. Towel Rack er skabt i egetræ, og de stablede, rullede håndklæder og træets varme får den til at ose af hjemmespa og velvære.

Towel Rack, 472,50 - 525,00 kr., By Wirth

PEPE MARMOR BORDSPEJL
© MENU

Yndigt bordspejl

Pepe marmor bordspejlet er et smukt objekt til hverdagsbrug. Med sine rene linjer og ikoniske æstetik, der er inspireret af italiensk design og arkitektur fra 1950'erne, er spejlet en elegant tilføjelse til ethvert badeværelse.

Pepe, 3.695,00 kr., MENU

LÆS OGSÅ