Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

9 fantastiske IKEA hacks, som du skal kende

De mest simple IKEA møbler kan forvandles til lækre og unikke designs.

Ikea sofabord

© IKEA

Lack Sofabord

Forvandl dit gamle IKEA sofabord til et smukt mosaik bord nøjagtig efter eget ønske. Vælg præcis de mosaikker som du synes godt om og sæt dit helt eget personlige præg på dit sofabord.

Find sofabordet fra IKEA til kun 39 kr. lige her

Ikea sofa

© IKEA

Karlstad Sofa

Giv IKEAs klassiske Karlstad sofa en unik og personlig forvandling. Udskift sofabenene med dine egne personlige farvoritter og tilføj små knapper, som giver den enkle og elegante sofa et mere unikt og eksklusivt look.

Find sofaen fra IKEA til 2.499 kr., lige her.

Reol Ikea skab

© IKEA

Billy reol

Forvandle din klassiske IKEA bogreol til et trendy skab med låger. Alt du skal gøre er at tilkøbe et par ekstra låger, som matcher selve serien. Derefter skæres lågerne til og den beklædningen som du ønsker hæftes på bagsiden med hæfteklammer. Vælg de håndtag, som du synes matcher din reol og voila et helt nyt og lækkert skab er klar til dig.

Find IKEA reolen her og de tilhørende låger her

Køkkenskab ikea panel

© IKEA

Sävedal køkkenskabe

Brug disse fantatiske køkkenlåger fra IKEA, som de smukkeste paneler i dit hjem. Mal dem eventuelt en farve som passer til din indretning og skab en helt unik og personlig atmosfære.

Find IKEA lågerne til 539 kr., pr. stk. lige her

lekekjøkken ikea barn

© IKEA

Duktig legekøkken

Giv IKEAs klassiske legekøkken en opgradering og forvandle det til en lille miniature udgave af jeres eget. Mal det efter eget ønske og beklæd det nøjagtig med de håndtag, som i synes der passer. Et sjovt og anderledes krea-projekt, at give sig i kast med sammen med sine børn.

Find IKEAs legekøkken til 599 kr., lige her

malm kommode ikea

© IKEA

Malm kommode

Opgrader IKEAS klassiske kommode, med et mere moderne og personligt look. Mal det i den farve du ønsker og hæft små læder stropper på indersiden af skufferne som smarte håndtag. Lad kun fantasien sætte grænser.

Find IKEAs kommode til 899 kr., lige her.

moppe mini kommode

© IKEA

Moppe mini kommode

Brug denne miniature kommode fra IKEA, som et smart og alternativt sengebord. Hæng det op på væggen og mal det eventuelt i en farve, som kan give sengebordet sit helt eget personlige twist.

Find IKEA kommoden til kun 159 kr., lige her

Kommode ikea skap

© IKEA

Ivar skab

Forvandle dette simple IKEA skab til et vidunderligt og farverigt kommodesystem. Hæng det op på væggen eller sæt dine egne fødder på alt efter hvad du ønsker. Tilføj håndtag, som matcher det design som du ønsker at fremhæve.

Find IKEA skabet til kun 600 kr., lige her

Nordli kommode Ikea

© IKEA

Nordli kommode

Brug dette smarte kommodesystem fra IKEA, som fantastisk opbevaring under en seng eller en hyggelig bænk. Sammensæt dem efter behov og lad kun fantasien sætte grænser. Mal dem eventuelt en farve, som du synes kunne være spændene at indrette med.

Find IKEA kommoden til 1379 kr.,lige her

Relaterede Artikler