Få her 11 tips til alternativ skoopbevaring

Du kender det sikkert, du har måske anskaffet dig lidt for mange par sko, men der er bare ingen af dem, du kan undvære. Til at løse dine problemer, kan du her få 11 praktiske og dekorative måder at opbevare dine sko på.

Opbevaring til go-to skoen

Mange af os har et eller to par sko, som ofte er dem, vi griber efter i hverdagen. Du ved, de par sko som bare altid passer til outfittet og som simpelthen bare er gode at gå i.

Det tager denne smarte skoopbevaringsbænk hensyn til.

De diskrete hylder der er monteret under bænken, giver luft på gulvet og gemmer skoene væk, på en måde der gør, at du ikke oplever at træde ind i et skomekka, med det samme du kommer hjem.

Samtidig kan du nemt sætte dig på bænken, tage fat i dine sko og tage dem på.

1, 2, 3 og så er du ude af døren.

Dekorativ, praktisk - god

Med dette lette reolsystem kan du flytte dine sko væk fra gulvet samtidig med, at de er let tilgængelige.

Det særlig smarte ved dette system er, at du kan have dine langskaftede sko og støvler stående på øverste hylde, uden du er nødt til at bukke dem.

Dette simple reolsystem kan du med fordel have hængende i din entré, da det optager minimal plads, samtidig med at det er flot at kigge på.

Når amagerhylden forstørres og fyldes med sko

Kalder alle skoelskere - se lige her.

Er du typen med en helt særlig forkærlighed for sko? Så er denne opbevaringsmulighed måske lige noget for dig.

Faktisk behøver et dekorativt hjem ikke kun at bestå af elementer, der kun har én funktion.

Hvorfor ikke lave din egen skoudstilling inde i stuen?

De er jo trods alt pæne at se på.

Jeg har for mange sko...

...sagde ingen kvinde nogensinde.

Det handler ikke om antallet af sko, men måden du finder plads til dem på.

Dette smarte system har plads til rigtig mange sko, og optager ikke ret meget plads.

Den er ideal at have stående bag døren, hvis du ønsker at gemme dine sko lidt væk.

Til dig der gerne vil have dine sko fremme, men synes det bliver rodet at se på, så kan det gode gamle farvekoordinerings-tip med fordel anvendes her.

Muligheder fremfor begrænsninger

Hvem siger at skråvægge er noget Fanden har skabt?

Vi er sikre på, at skoelskeren vil klappe i sine snørrebåndsbindene hænder, når han eller hun ser det her.

De indbyggede hylder udfylder både den spildplads, som mange med skråvægge har svært ved at anvende optimalt, samtidig hjælper dette opbevaringssystem dig også med, at holde orden i dine sko, da hvert enkelt par har sin egen plads.

Dette er både en holdbar og kreativ løsning, der gør det nemt for dig at finde netop det par, som du skal bruge.

Hide your wife, hide your kids - eller bare hide your shoes

Denne smarte opbevaring kan du sagtens tage i brug, hvis du har mange sæsonsko.

I stedet for at skulle pakke dine sko ned i kasser og stille dem på loftet eller i kælderen - og måske oven i købet risikere, at de bliver trykket - så kan du med dette smarte skuffesystem gemme sko væk under sengen.

Med hjul under skuffen, kan du nemt hive dine sko frem igen, for let's face it, vejret i Danmark er ikke altid helt til at regne med.

VVS'erens og snedkerens svar på en skoreol

Måske er det vigtigt for dig at selve skoreolen, som du placerer dine sko på, også har en historie at fortælle. Så er det helt klart denne skoreol, du bør kigge nærmere på.

Med vandrør som samlingsdele og trækasser som bærere af dine sko, skaber denne skoreol blikfang og kan fungere som icebreaker, når du byder dine gæster velkommen i entréen.

Dens æstetiske udseende med unikke materialer gør den til et oplagt samtaleemne samtidig med, at den har en funktion i dit hjem.

Gør-det-selv-skoreolen

Hvis du leder efter en måde at opbevare dine sko på, hvor du kan finde plads til sko med lange skafter, hæle og bare helt almindelige flade sko, så er denne gør-det-selv mulighed oplagt til dig.

Uanset om du har meget eller lidt plads i entréen, er dette system for dig, da du helt selv bestemmer, hvor meget plads du vil bruge på opbevaring af dine sko.

Skoreolsystemet gør det yderligere muligt for dig at lave et personligt finish, da den byder ind til et dekorativt touch.

Kender du den om løven, heksen og garderobeskabet?

Du kan godt være lidt i tvivl om, hvorvidt du er trådt ind i Narnia, når du ser denne eventyrlige skoopbevaringsløsning.

Til dig der har pladsen og som føler noget helt særligt, når du kigger på dine sko, er denne måde at opbevare sko på ideel.

Løsningen skaber struktur, ryddelighed og giver lidt en fornemmelse af et eksklusivt showroom.

Simpelt og alligevel sofistikeret

Denne simple skoopbevaringsmulighed giver dig mulighed for at placere dine sko lige dér, hvor det passer dig.

Du behøver altså ikke, at have dine sko på én lang række. Du kan dele dem op temaer, farver eller noget helt tredje.

Løsningen gør det videre muligt for dig at hænge sko steder, som du ikke ved hvad du ellers skulle gøre med. Med denne måde at opbevare sko på, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan udvikle af dekorative tiltag i hjemmet.

De flotte sko på display

Vi har alle sammen et... måske to... okay fire-fem par sko, der har en helt særlig plads i vores hjerte. Hvorfor ikke give os selv lov til at nyde de sko, nu hvor vi ikke kan have dem på hele tiden?

Denne simple og elegante måde at udstille og opbevare vores sko på, gør det muligt for os at holde orden i vores hjem, samtidig med at vi har noget pænt at se på.

What's not to like?