7 Instagram-profiler du skal følge, hvis du elsker Japandi

Elsker du også kombinationen mellem japansk og skandinavisk minimalisme? Så får du her 7 inspirerende Instagram-profiler, der rummer æstetik og design for alle pengene.

Hyggehjørnet hjemme hos Lisbeth Kamstrup-Holm
© Foto: Anitta Behrendt. Styling: Rikke Graff Juel

Skandinavisk og japansk design i ét

Japandi er en sammenkobling af japansk minimalisme og skandinavisk funktionalitet. Et udtryk, som typisk ses igennem møbler, der tilbyder en afslappet og let atmosfære.

Hvert møbel og interiørobjekt er nøje udvalgt til bestemte placeringer i indretningen. Møblerne er ofte lave og enkle med essentielle detaljer, der tilføjer en følelse af ro og varme. Samtidig skabes der en afslappende og harmonisk stemning igennem de lyse vægge og gulve og tekstiler i naturlige farvekombinationer.

Lys og åben indretning

Denne Instagram-profil giver en masse god inspiration til lækre og rummelige Japandi-hjem. Indretningen bliver holdt simpel og brugbar, som giver luft og skaber en rolig atmosfære.

Jordnær atmosfære

På denne Instagram-profil kommer Japandi-trenden til udtryk igennem den jordnære og varme tilværelse. Samtidig er der også gjort brug af lave møbler, som hælder mere til den japanske stil.

Orden og ryddelighed

På denne profil er nøgleordet minimalisme. Indretningen skal derfor været omhyggeligt ryddet, og hvert objekt i hjemmet skal have et bestemt formål for at kunne indgå i den praktiske og harmoniske møblering.

LÆS OGSÅ

Simpel borddækning

På denne Instagram-profil kan du opleve den minimalistiske borddækning, hvor tekander, krus og skåle tilføjer en elegant balance. Der leges både med forskellige overflader, herunder matte strukturer og glas, samt rene linjer og buede former.

Dekorative accessories

På denne Instagram-profil er der sat fokus på de få nøje udvalgte accessories til indretningen fremfor en overflod af blandede accessories.

LÆS OGSÅ

Skarpt, men enkelt design

Japandi-indretningen er kendetegnet ved at være markant og simpel, og den tilføjer en smule statement til hjemmet. På denne Instagram-profil er det det nøje udvalgte interiør, der udgør centrum i indretning - herunder simple snit, flydende konstruktioner og ubesværede former.

Harmonisk soveværelse

På denne profil kan du opleve de neutrale og rolige tekstiler, som hører til Japandi-trenden. Her er bomuld og åndbart sengetøj hovedfokus. Farverne er afdæmpede, naturlige og taget direkte fra naturen.

LÆS OGSÅ