© Signify

Sådan forvandler du dit uderum med belysning

Med smart udendørsbelysning kan du både forlænge timerne i haven eller på terrassen og skabe den helt rette stemning til enhver anledning.

Med forårets ankomst er det endelig blevet havetid. Det kan give anledning til at forvandle din have eller terrasse, så den er klar til sommerens skønne udeliv. En af de ting, der kan gøre en stor forskel, er lys. Udover et praktisk formål kan lyskilder nemlig være med til at skabe masser af stemning og hygge udendørs. Derfor giver vi dig her nogle bud på, hvordan du kan bruge smart lys i din have.

Nyd det grønne om aftenen

Der er intet som en grøn oase, der i foråret og om sommeren kan nydes til både leg og afslapning. Det kan dog være svært at nyde det helt lige så meget, når solen er gået ned.

Lily-spots fås i to forskellige størrelser og kommer med både et spyd og en plade, så de kan sættes direkte i jorden eller monteres på terrassen.

© Signify

Installér derfor små og smarte spots i haven, der kan lyse dine favoritplanter og smukke træer op, så de kan skabe stemning til sommeraftenerne, hvad enten du nyder dem udendørs eller inde fra stuen. De intelligente Lily-spots fra Philips Hue har lavt energiforbrug, kan nemt installeres uden hjælp fra en elektriker og kører på lav spænding, så de er sikre at bruge i haven.

Rejs ud i verden uden at forlade haven

Tænk at kunne besøge en ny afkrog af verden hver eneste dag! Har rejselysten meldt sin ankomst, kan du med smart lys skabe fornemmelsen af ferie og smukke lokationer i haven. Vil du mærke tropernes smukke tusmørke den ene aften? Opleve nordens fortryllende nordlys dagen efter? Og en tur til smukke, smaragdgrønne øer i Stillehavet en anden dag?

Imitér tropens tusmørke i din egen baghave med Philips Hue, og lad feriestemningen sænke sig på terrassen.

© Signify

Med intelligent og energibesparende udendørsbelysning fra Philips Hue kan du skabe lige den atmosfære og stemning, du drømmer om, så du kan få følelsen af ferie og afslapning i din egen baghave. Med over 16 millioner farver og nuancer kan du via Philips Hue-appen vælge lige præcis dem, du har lyst til - også hvis du bare vil have hyggelig, varm belysning til de sene timer udendørs.

Omdan din have til en scene fra Maldiverne med intelligent og stemningsfuldt lys, så du kan rejse uden at forlade matriklen.

© Signify

Skab en indbydende forhave

Din forhave er førstehåndsindtrykket af dit hjem for både dig selv og dine gæster. Derfor bør den være lige så fin og lækker som din baghave, og der kan belysning gøre underværker - både af praktiske og æstetiske grunde.

Installér den fem meter lange lysstrip langs en sti i haven, eller monter den på en mur eller langs et gelænder. Mulighederne er mange for både form og farve.

Lad for eksempel stien fra fortovet til din hoveddør blive lyst op af smarte lysstrips som Philips Hue LightStrip, der guider dig, når du kommer hjem om aftenen. Den kan bøjes og formes lige efter behov, og kan nemt monteres med de medfølgende klemmer, så du kan få den til at passe perfekt til forhaven. Samtidig kan den indstilles til at tænde, så snart du kommer hjem, så du altid får en lys velkomst.

Alle udendørsprodukter fra Philips Hue med lav spænding er udviklet til at modstå vind og vejr, og kan nemt installeres uden elektriker. Tilslut dem din Philips Hue Bridge, så du kan bruge udendørslamperne med resten af dine Hue-produkter. Læs meget mere om intelligent udendørsbelysning fra Philips Hue her, hvor du kan gå på opdagelse i de smarte løsninger.