Mit hjem er mit slot

Fra den 3-7. juni 2015 kan du opleve udstillingen "Mit Hjem er Mit Slot" i Haveselskabets Have på Frederiksberg. Blomsterdesigner Annette von Einem dekorerer udstillingen og denne gang arbejder hun ud fra et skønt tema om, hvordan vi kan bruge haven og hvilke muligheder der ligger i vores uderum.

Den internationale blomsterdesigner Annette von Einem står for anden gang for udsmykning af Haveselskabets Have, og der venter messens besøgende flere fortryllende haveoplevelser, brugbare ideer og masser af indretningstips.

Designeren har i år valgt at arbejde med 7 forskellige haver. Hver med sit tema, der alle rører vores sanser:
Børnehaven - Farverig, spiselig, duftende og med plads til leg, glæde og oplevelser.
Den hængende have - Ideer til slappe-af-haven med hængekøjer, blomster og planter på hovedet.
Selskabshaven - Råt middagsbord placeret i vandbassin glamourøst dækket med guld og diamanter.
Designhaven - Bede og krukker designet og indrettet i fortryllende bløde former og stramme linjer.
Zenhaven - Synk ned og slap af. Buddha, rislende vand, rive-sand, sten og smukke orkideer og blomster.
Rammehaven - Blomster og græsser spændt i rammer. Oplev designerens opgave-arbejde, der sikrede Annette von Einem guldmedaljer ved den store internationale konkurrence i Singapore august 2014.
Drivhushaven - Sid ned i det grønne rum. Ideer til drivhusdrømme i to forskellige stiltyper, den romantiske og den minimalistiske.

Fælles for de 7 forskellige temaer er anderledes have- og blomsterarbejde, og fokus på sæsonens trends indenfor design og interiør, blomster og planter.

Annettes tanker bag udstillingen er, at sætte fokus på de forskellige formål en have kan opfylde. ”Jeg ønsker, at inspirere messens besøgende til at gøre deres have til deres egen oase, så den matcher behov, havetid, livsstil og indretningsstil. Der er så mange måder vi kan anvende vores grønne rum, og gøre det til vores helt eget. Nogle vil helst bare ligge i en hængekøje og lade græsset gro. Andre har behov for plads til børn og leg , og nogle ønsker at skabe designede universer uden en plet af ukrudt. Og der er masser af spændende inspiration, og blomster, planter og græsser, der matcher alle indretninger."

Blomsterdesigneren rangerer blandt Europas dygtigste blomsterdesignere og har gennem de seneste år høstet stor anerkendelse i udlandet som trendsætter, samt vundet flere eftertragtede titler.

Annette von Einem vil være tilstede under messen. ”Jeg glæder mig rigtig meget til dagene med ”Mit hjem er Mit slot” i Haveselskabets Have. Det bliver super spændende”, siger hun, der til messen arbejder med planter og blomster fra danske gartnerier.

Annette von Einem har med sine 20 års erfaring som blomsterdesigner gang på gang formået at rykke grænserne for plantestyling, floral design og mode- eventstyling.

Kom og nyd den smukt dekorerede have, og lad dig inspirere af blomsterdesigner Annette von Einems ideer, stil og farvebrug fra den 3-7. juni 2015 kl. 10-18.

Deltag i konkurrencen om billetter til 'Mit hjem er mit slot' og få 1 times professionel havesnak med blomsterdesigner Annette von Einem her.

Sted:
Haveselskabets Have
Frederiksberg Runddel 1
2000 Frederiksberg

Priser:
Voksne 120 kr. – Pensionister 100 kr.
Børn under 14 gratis adgang ifølge med voksen.
Armbånd der giver adgang til udstillingen alle 5 dage 175 kr.
Billetter købes ved indgangen.

Læs mere om arrangmentet og de mange andre udstillere her.