Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Guide: 7 hængekøjer til haven

Forår og sommer er på trapperne, og inden længe skal havemøblerne frem. Få inspiration til 7 forskellige hængekøjer til haven her.

© Tectake

Hængekøje med plads til to

Ekstra stor hængekøje som giver dig mulighed for at nyde sommeren i fulde drag - og så endda med en du holder af, der er nemlig plads til to i hængekøjen.

Det flotte træstativ sikrer, at hængekøjen står helt stabilt, og man har derudover mulighed for at højdejustere køjen. En flot designet hængekøje, som er med til at skabe en hyggelig stemning i haven eller på terrassen.

XXL hængekøje, 2175 kr., Tectake.

© Fatboy

Den populære hængekøje

Den populære Fatboy headdemock deluxe hængekøje er det oplagte valg. Den er naturligvis udviklet til udendørs brug, og så er den vand- og smudsafvisende. Den er enkel og minimalistisk i designet og fås i mange forskellige farver. Derudover er den ekstra stabil, fordi den hænger i et stativ.

Fatboy headdemock deluxe black, 3949 kr., Fatboy.

© Ellos

Skab sommerhusstemning med en hængekøje i haven

Skab sommerhusstemning i haven med denne råhvide, romantiske hængekøje med frynser på siden. Du kan hænge den mellem to træer i haven eller mellem to stolper på terrassen.

Hængekøje Sven, 499 kr., Ellos.

© Ikea

IKEA hængekøje

Flot og minimalistisk hængekøje i beige fra Ikea, som har en praktisk, lille sidelomme, hvor man kan opbevare bøger, magasiner og andre småting.

Hængekøjen kan hænges mellem to træer eller to stolper. Du kan også supplere med GÅRÖ hængekøjestativ, så hængekøjen hænger endnu mere stabilt.

FREDÖN hængekøje, 299 kr., Ikea.

© Jysk

Hvad med en hængekøje stol?

Her kan man sidde og dase i timevis med en god bog - eller gynge lige så roligt. Hængestolens råhvide farve gør, at den ikke fylder meget i sit udtryk, men den tilføjer et sommerligt touch til haven.

Hængestol Nittedal, 299 kr., Jysk.

© Bloomingville

Den feminine hængekøje

Denne fine hængekøje i rosa og råhvid passer perfekt til den lille terrasse eller have. Hængekøjen skaber en hyggelig stemning med dens feminine design, og er perfekt til afslapning på de varme sommerdage.

Bloomingville hængekøje, 549 kr., fundet hos wasps living.

© La Siesta

En farverig hængekøjen til haven

Køjerne fra La Siesta findes i flere forskellige farver, så du kan finde den, som passer til din have – lige fra de rolige til de vilde. Hængekøjen bringer et touch afslapningskultur til din have, og er det perfekte sted at slappe af.

Brisa hængekøje, 725 kr., La Siesta.

Håndplukket til dig