Foderbræt og fuglehuse – 7 skønne bud

Indret din have med et fuglehus eller foderbræt i lækkert design.

© Eva Solo

Flot haveindretning

Det er denne tid på året, hvor vi bruger haven aller mest. Så hvorfor ikke indrette den med ligeså lækkert design som vi gør inden for? Vi har samlet en blanding af fine fuglehuse, foderbrætter og fuglefoderrør, som alle vil pynte i din have – og få fuglene til at synge hele sommeren lang.

Fuglene fortjener kun det bedste

Vi kender vist alle til, at mad bare smager bedre, når det er lækkert anrettet. Dette skønne foderbræt designet af Morten Kristoffersen giver fuglene i haven et flot sted at nyde deres mad. Foderbrættet er i sort pulverlakeret stål. Foderhus Stolen, 299,95 kr., Gardenlife.
Fuglefoderrøret kan hænges op i et træ eller en busk. Designet er minimalistisk og glasset er frostsikret og kan tilmed gå i vaskemaskinen. Fuglefoderrør, 249,95 kr., Eva Solo.
En lille fin redekasse med foderbræt på altanen – indflytningsklart til havens fugle. Sortmalet træ med naturtag, 144,00 kr., Sille og Sylvester.
Dette foderbræt er udstyret med et mindre tag, som afholder fuglefoderet fra at blive vådt i de regnfulde måneder. Men taget kan også tages af og erstattet med en lille platform i træ og dermed forvandle foderbrættet til et fuglebad. Fuera, 1060,00 kr., Blomus.
Foderbrættet er produceret af 100% genanvendeligt plastik af god kvalitet. Videre er den ornitologisk korrekt udført, så spredning af sygdomme mellem fuglene minimeres. Koziol, 298,00 kr., Hokus Krokus.
Forkæl havens fugle med et foderbræt i flot design. Udstyret med en plastbetrukket wire kan fuglefoderautomaten nemt hænges op, lige netop hvor du synes. Care Bird, 119,00 kr., Plantorama.
Fuglekassen er designet af Sternform og resultatet er enkelt og elegant. Fuglehuset er bygget i stærkt egetræ og kan derfor modstå både regn og blæst. The hotel, fuglehus, Raumgestalt.

Relaterede Artikler