Se her, hvordan fremtidens fjernsyn ser ud

På forholdsvis kort tid er vi gået fra små fjernsynskasser til slanke skærme, der kan meget mere end bare at vise levende billeder

Med stadig flere gadgets og smarte løsninger, der rykker ind i vores hjem, kan det til tider synes som om, at vi allerede lever i fremtiden. Udviklingen stopper (heldigvis) ikke endnu, og digitale remedier vil også have en fremtrædende plads i fremtidens hjem - særligt fjernsyn, der fortsat skubber grænserne for levende underholdning.

© Samsung

Vores fjernsyn bliver fortsat tyndere, større og skærmen langt mere virkelighedstro, hvilket også vil fortsætte ind i fremtiden, hvor vi nærmest vil kunne træde ind i vores film- og tv-oplevelse.

Samsungs nye QLED 2019 8K-fjernsyn er fremtidens fjernsyn til nutiden. Med sin ultratynde ramme og en skærm med 16 gange højere opløsning end Full HD, hvilket er godt 33 millioner pixels, vil billedskarpheden give både liv og dybde til det, du ser.

Fjernsynet bruger Samsungs egen Quantum Dot-teknik for at gengive farver med nøjagtig farve-volumen, så det er så tæt på virkeligehden som muligt. Desuden vil du med funktionen Ambient Mode kunne vælge billeder i stedet for den sorte skærm, når fjernsynet ikke bliver brugt, så det nærmest vil gå i et med væggen og dit hjem – lige præcis som fremtidens TV.

© Samsung

Eftersom dit fjernsynet ofte har en fremtrædende plads i dit hjem, bør det også se godt ud, hvis ikke du skal føle, at det overskygger resten af din indretning. Det vil du ikke opleve med Samsungs QLED-fjernsyn, der med sit elegante og strømlinede design med den tynde aluminiumsramme bliver til et stykke design i sin egen ret. Det gør det nemt at få fjernsynet til at passe ind i dit hjem, uden det dominerer rummet unødigt, hvad enten du hænger det på væggen eller har det stående på et smukt møbel.

Fremtidens TV er altså allerede landet nu, og vil du optimere din TV-oplevelse og din stue, kan du her læse endnu mere om Samsungs QLED 8K-fjernsyn hos Power. Her råder salgschef Sebastian Lillelund til, at du gør dig nogle grundige overvejelser hjemmefra, inden du køber et nyt fjernsyn: “Det er vigtigt at tænke over, hvem der skal bruge det, hvad det skal bruges til og hvor det skal stå.”