Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sådan kan godt indeklima forbedre din bolig og dit velvære

Annonce Selvom et pænt og lækkert hjem er et must for mange, er det først og fremmest dit indeklima, der sikrer dig et godt velvære. Men hvordan sikrer du dig et indeklima i hjemmet, der giver dig god livskvalitet?

Smukke, tunge gardiner, stearinlys og velduftende madlaving er alt sammen elementer i et hjem, hvor der leves et liv. Men selvom de er hyggelige og bidrager til indretningen, kan de faktisk have en negativ betydning for, hvordan det føles at opholde sig i hjemmet.

For din boligs indeklima påvirkes måske mere af disse ting, end du lige tror, og det kan gå ud over dit velvære. Heldigvis findes der råd og løsninger, som kan hjælpe dig til et sundt og godt indeklima derhjemme, så du kan sove trygt om natten.

I dag kan gadgets hjælpe dig med at sikre et sundt indeklima i hjemmet. Som denne Well A7 fra Electrolux med tekstilfront fra Kvadrat.

Hvad betegner godt indeklima?

Har du et godt og sundt indeklima i boligen, lægger du højst sandsynligt ikke mærke til det. Men er det omvendt, kan det mærkes hurtigt. Oplever du for eksempel høj luftfugtighed, føles der indelukket og kan der måles en høj mængde CO2, er det tegn på et usundt indeklima.

Det kan føre til skimmelsvamp i vindueskarme eller på badeværelset, generel ubehag eller i værste fald sygdom, hvis du lever i et usundt indeklima. Samtidig kan det påvirke din søvn og dit energiniveau, da der i soveværelset i løbet af natten kan opstå en høj koncentration af CO2 fra vores udånding.

Du kan selv gøre noget ved det med et par basale husråd som at sikre jævnlig udluftning en gang om dagen og grundig rengøring minimum en gang om ugen. Men også småting som at undgå for mange stearinlys, bruge emhætte ved madlaving og tørre tøj udendørs kan hjælpe dig til et bedre indeklima.

Lufrenseren fra Electrolux er designet til at komplimentere din stil og kan personliggøres med forskellige accessories i træ og læder.

Hold styr på dit indeklima

Vil du gerne have hjælp til at sikre dig et sundt klima derhjemme, kan smarte gadgets i dag hjælpe dig godt på vej, så du altid har overblik og ved, hvornår der kræves luftrens. Det er lige netop det, den nye Well A7-luftrenser fra Electrolux kan bidrage med i hjemmet.

Den smarte luftrenser kan selv måle luften i din bolig og filtrerer usunde partikler fra gennem fem trin, der blandt andet renser luften for pollen, giver dig en frisk duft i hjemmet og ikke mindst sikrer dig en ren og behagelig luft indendørs. Det hele med en design, der både bidrager til indretningen og sikrer 360 graders luftrens.

Well A7 kan kobles sammen med din Electrulux Wellbeing-app, så du altid kan holde øje med dit indeklima og indstille luftrensing ud fra dens vurderinger.

Luftrenseren er designet, så den passer ind i de flestes hjem og har en udskiftelig front af Kvadrat-tekstil lavet af genanvendte plastikflasker. Installér den på væggen, eller stil den på gulvet med de medfølgende ben i enten røget eg eller asketræ – på den måde kan du altid placere den i det rum, der har allermest behov det.

Lær endnu mere om Well A7 her, og find ud af, hvordan Electrolux designer produkter, som gør rengøringen nemmere med smarte og effektive løsninger.

Håndplukket til dig