Hold hovedet koldt i sommervarmen: 5 kølende blæsere

Sol og varme er skønt - men et køligt pust er også tiltrængt! Her kommer de 5 bedste blæsere, der kan køle dig ned i sommervarmen.

Dyson Pure Cool™ luftrensende tårnventilator
© Dyson

Nedkøler om sommeren – luftrenser året rundt

Denne geniale blæser fra Dyson er en 2 i 1 – den er nemlig en luftrenser og ventilator på én og samme tid! Det vil sige, at den både renser luften året rundt, men samtidig kan køle dig ned, når sommervarmen melder sin ankomst.

Pure Cool, 2.990 kr., Dyson

Circulator Fan White MUJI
© MUJI

Praktisk og pyntende

Den fine, lille blæser fra MUJI er en funktionel og elegant tilføjelse til skrivebordet på det varme kontor. På trods af den lille størrelse er blæseren skabt med en cirkulator, der både giver tilstrækkelig luftstrøm og lav driftsstøj. Samtidig er låget aftageligt, hvilket gør det nemt at rengøre de støvede blæserblade.

Circulator Fan White, £59.95, MUJI

Duux Whisper Flex Smart Ultimate standerblæser
© Duux

Bordblæser og gulvblæser i én

Den smarte standerblæser fra Duux er perfekt til ethvert rum, da den både kan fungere som bordblæser eller gulvblæser, takket være den justerbare højde. Blæseren har 30 forskellige hastighedsindstillinger, så der er lidt for enhver smag - ligegyldigt om du er til den naturlige vindstilstand eller foretrækker en lydreduceret nattetilstand.

Whisper Flex Smart Ultimate, 1799,00 kr., Duux

thermex jet ball luksus
© LavprisVVS

En propelløs blæser

Termex Jet Ball er en luksuriøs bordventilator uden propeller. Det vil sige, at blæseren er utrolig lydsvag, da den er bygget med en DC motor, hvilket gør den velegnet til kontorer eller private boliger.

Jet Ball, 2605,00 kr., Thermex

Otto blæser fra Stadler
© Stadler

En bæredygtig blæser i bambus

Blæsere kan ofte være meget iøjefaldende og svære at få til at indgå som en del af indretningen. Derfor skabte virksomheden Stadler den smukke ventilator Otto med en smuk bambusring, der kommer fra økologisk bæredygtig dyrkning. Som en bonus er beskyttelsesgitteret aftageligt på bagsiden, så blæserbladene er nemme at rengøre.

Form Otto ventilator, 1.349,00 kr., Stadler

LÆS OGSÅ