Gør dit hjem smartere med disse 8 fund

Hjemmet kan nemt blive mere intelligent, hvor hele huset styres gennem en simpel app. Vi har fundet 8 smarte musthaves, der både gør huset smartere og hverdagen nemmere.

Hvad er et Smarthome?

Et Smarthome er løsningen på alle hverdagens trivielle pligter og nødvendigheder. Et hjem, der er udstyret med alskens produkter, der kan styres fra mobilen, gør hverdagen nemmere og mere effektiv. Se vores favoritter her.

google home danmark køb
© Google

Google Home

Google Home er en stemmestyret højtaler, der kan meget mere end blot spille musik. Google Home kan give dig svar på alt fra vejrudsigten til trafik på motorvejen, så du nemt kan få overblik over din dag. Her har vi listet 12 måder Google Home kan gøre dig liv nemmere på.

Findes i flere farver, 1.149kr., Google

LG Instaview køleskab Door-In-Door
© LG

LG Instaview

Køleskabet fra LG har en praktisk funktion, hvor et smart vindue i køleskabet lader dig kigge ind uden at åbne køleskabsdøren. Det sikrer både en længere holdbarhed på maden og minimerer køletab. Desuden kan køleskabets temperatur justeres gennem SmartThinQ™-appen.

LG Instaview Door-in-Door, LG

hp tango smart printer
© HP

HP Tango Smart

HPs nye printer er tilknyttet en app, der gør det muligt at printe fra enhver enhed. Via appen kan du ligeledes lave en kopi fra din smartphone og sende det til printeren - uanset hvor du er.

HP

anova sous vide køb smart home
© Anova

Anova Precision Cooker

Sous vide-maskinen er det ultimative, kulinariske gadget, der gør det muligt at lave måltider af restaurantkvalitet nemt og simpelt. Med den smarte Wifi-funktion er det muligt at kontrollere temperatur og tid over mobilen, selv når du ikke er hjemme.

€159, Anova Culinary

Læs også: Vi kommer alle til at lave Sous vide og tørmodning i fremtidens køkken

nest cam iq sikkerhedskamera
© Nest

Nest Cam IQ Indoor

Nest Cam IQ er mere end blot et sikkerhedskamera. Med smarte features som ansigtsgenkendelse, HDR-video og Google Assistant er Nest Cam IQ en moderne og avanceret overvågning, der gør dig sikker i dit hjem.

2.899 kr., Nest

siemens ovn wifi smarthome
© Siemens

iQ700 Kompaktovn

Udover at have smarte funktioner som ingreret mikrofunktion, der tilbereder maden op til 50 procent hurtigere, så kan ovnen også styres over appen Home Connect - uanset hvor du er.

23.599 kr., Siemens

quooker vandhane smarthome køb
© Quooker

Fusion Square Hane

Den smarte vandhane er en let opgradering, der gør hverdagens opgaver nemmere. Vandhanen har greb til både koldt, varmt og kogende vand, hvor der let og omgående kan skiftes mellem temperaturerne.

Findes i flere farver, 14.990 kr., Quooker

powerview luxaflex smarthome
© Luxaflex

PowerView

Med PowerView kan gardinerne nemt indstilles til at passe til din døgnrytme. Gennem Powerview-appen har du fuld kontrol over husets gardiner, hvor du også kan tidsindstille, så gardinerne automatisk tilpasser sig i løbet af dagen.

Flere varianter, fra 1.510 kr., Luxaflex