De 5 bedste kaffemaskiner under 2500 kr.

Er morgenkaffen også dit lyspunkt i en ellers grå morgen? Eller vil du bare kunne lave en kaffe, der er ligeså lækker, som den fra din yndlings kaffe-pusher? Vi har her samlet de 5 bedste bud på en kaffemaskine under 2500 kroner.

kitchenaid kaffe maskine filter kaffe sort
© KitchenAid

En opdateret klassiker

Den ultra elegante maskine kombinerer den traditonelle filterkaffe med en dybere og mere luksuriøs smag. Takket være den moderne teknologi kan maskinen nemlig få alle de gode smagsstoffer frem i kaffen.

Findes i sort, hvid, rød og sølv, KitchenAid, 1.499 kr., Elgiganten

DeLonghi Magnifica sort kaffemaskine
© DeLonghi

Fuldautomatisk vidunder

De'Longhis kaffemaskine laver en solid kop kaffe så nemt som én, to, tre! Du kan nemt tilpasse både styrke og temperatur, så du er sikker på en god kop kaffe hver gang.

2152 kr., De'Longhi

nespresso Expert&Milk sort kaffemaskine
© Nespresso

Morgenkaffe med bluetooth

Den imponerende maskine tilbyder 4 kaffestørrelser, så du er sikret den perfekte kop. Desuden kan du tilslutte maskinen til din mobil, hvorfra du nemt kan bestille kapsler, maskinpleje og hjælp.

Findes i sort og grå, 2.399 kr., Nespresso

Senseo phillips kaffe maskine sort grå
© Phillips

En stilet 3-i-1

Kaffemaskinen er genial til dig, der nyder den hurtige morgenkaffe, men også gerne vil byde gæsterne på en lækker kop kaffe. Senseo Switch kan nemlig lave alt fra en enkelt kop til en hel kande med blot et tryk.

1.299 kr., Phillips

CAFÉ ROMA Ariete kaffemaskine espresso
© Ariete

En ægte barista-drøm

Espressomaskinen fra Ariete giver dig muligheden for at tage fuld styring over din morgenkaffe. Der er både kaffekværn og mælkesteamer, så du kan snildt lave alt fra cortado til cappucino på den elegante maskine.

2.499 kr., Ariete