7 gadgets til dig

Den smarte Stone Charger, den digitale blyant og et cover, der renser din tablet.

Digital blyant
Firmaet 53 står bag Pencil, som kan skrive eller tegne på alle touchscreen-enheder via en app. Fås i valnød eller grafit, 580 kr., Amazon.

Tv
Sony Bravia S90 er lidt af en undtagelse på tv-markedet: Det er en fladskærm med god lyd, der kommer fra et par multi-angle-højttalere og to bas-enheder. Skærmen er UHD og fås som 65" eller 75". 32.999/69.999 kr., Sony.

Hovedtelefoner
Philippe Starck har designet Parrot Zik 2.0, som fås i seks farver lige fra sort til skrig-gul. De er spækket med funktioner: noise reduction, oplæsning af navne på dem, der ringer, og stemmestyring via Siri eller Google m.m. 2990 kr., Parrot.

Shaver
Philips Shave 9000 giver en tæt barbering og kan bruges med og uden barberskum. SmartClean Plus-systemet renser og smører maskinen ved behov. 2299 kr., Philips.

Covers
Væk med bakterierne. Test viser, at telefoner og tablets er beskidte bakteriebomber. Det ved de også hos Nue Vue, som derfor har lavet covere til tablets og telefoner, der renser skærmen. Fra 190 kr., Nue Vue.

Stone Charger
Et smartphonebatteri holder kun, lige indtil man for alvor har brug for telefonen. Stone Charger har du ekstra strøm med - i alt 10.400 mAh. Og hvad er så det? Det betyder, at der er strøm til 6-8 opladninger. 399 kr.,logopowerbank.dk.

 Soundlink Color
Tal til Bose. Soundlink Color fra Bose er lidt mere end en almindelig bluetooth-højttaler. Fx kan du bruge stemmekommandoer til at styre den, og den kan parres med hele 8 telefoner/teblets. 1199 kr., Bose.