7 gadgets du skal holde øje med lige nu

En kuffert med elektronisk bagagemærke, et musiksystem med trådløs streaming og en praktisk gps-tracker. Vi har fundet 7 smarte gadgets, du skal holde øje med lige nu.

B&O - BeoSound 35
Smukt design og typisk klar og velklingende B&O-lyd er samlet til en flot pakke i Beosound 35: et komplet musiksystem med trådløs streaming og integrerede musiktjenester. Kan stå eller hænges på væggen. 17.000 kr., B&O.

Acer - Predator Gaming
Acer Predator leverer et fuldt HD-billede på 120" (= stort tv!), fra en afstand på kun 47 cm fra væggen. Laser-teknologi og høj lysstyrke sikrer knivskarp billedkvalitet og -stabilitet. Perfekt til spil, og naturligvis tv. Ca. 44.000 kr., Acer.

Rimowa - Eletronic Tag
Kuffert-producenten Rimowa hopper med på den digitale bølge med et elektronisk bagagemærke: Check ind med din smartphone, overfør data til kufferten og slip for at printe papiretiketter ud i lufthavnen. Fås til flere modeller. Prisen afhænger af modellen. Rimowa.

2BeFound - Gps-tracker
En gps-tracker lugter langt væk af overvågning. Men bruger man den på bagagen, nøglerne, hunden el.lign., er det bare praktisk, at man med et kig på telefonen kan finde ud af, hvor de er. 999 kr., + abonnement til simkort, 2BeFound.

Tom Dixon - CoG Keyring
En nøglering er en af de der overflødige ting, man ikke bruger til noget, men alligevel har. Tom Dixons Cog Keyring har tyngde, ligger godt i hånden og er super cool. 375 kr., Roomstore.

IRC - Nana
Enkel og handy – det er opskriften bag bluetooth-højttaleren Nana fra det danske firma IRC. Den måler b 25 x h 13,7 x d 5 cm og har NF Cog to højttalere på 1,2 watt. 800 kr., IRC.

Armor - Charge
En eller anden ingeniør hos Apple fandt engang på, at opladerkabler skal være hvide og kedelige. Heldigvis er der andre, der kan lave dem, så de matcher en iPhone – fx Armour Charge, der er i rustfrit stål med lightning- og usb-stik indstøbt i aluminium, som gør det ekstremt holdbart. 250 kr., fusechicken.com.