6 nye gadgets til dit indre legebarn

Der er lysere tider på vej for elskere af god lyd. Flere udbydere leverer nu Hi-Res-lyd med et langt større og mere nuanceret lydbillede.

Aktivitetsmåler. Withings står bag dette ur, Activité, der måler skridt, løb, søvn og hvor langt du svømmer. Urværket er fra Schweiz, og designet fransk. Skal ikke oplades - batteriet holder 8 mdr., og man kan selv skifte det. 2900 kr., Withings.

Loewe brøler igen. Tyske Loewe har haft et par hårde år, men de laver stadig high-end produkter med lækkerhedsfaktor. Her et UHD-tv med indbygget harddisk, follow me-funktion og mulighed for fjernkontrol via app. Frontfarven kan udskiftes. Fås som 44"/55", fra 21.999, Loewe.

Danske Lyd by Dissing står bag denne flotte væghængte højttaler. Hver enhed produceres særskilt, så man kan selv vælge træsort. Indmaden kan man dog ikke ændre på, og det er godt det samme, for det er kvalitet hele vejen igennem. Fra 24.990 kr./sæt, Lyd by Dissing.

Pure er en af pionererne indenfor DAB-radioer, og nu er de klar med en ny serie - Pure Pop. Udover DAB kan man streame via bluetooth. Fås i tre størrelser, fra 699 kr., Pure. 3

B&O vil også være med på den trådløse bølge - og det med manér. Beosound Moment er et virkelig avanceret system, der fx vælger musik efter dit humør. Træpladen, der er aftagelig, er trykfølsom til justering af lydstyrke, og bagpå er en tablet, der giver adgang til avancerede indstillinger. 16.995 kr., B&O.

Hoppende sumobryder. Parrot har netop præsenteret Jumping Sumo, som styres via telefon eller tablet. Den kan fx hoppe op til 80 cm og køre zigzag - og du kan følge det hele via et indbygget kamera. 1395 kr., Parrot.