stilleben mini varehus
© Stilleben

Stilleben udvider med nyt mini varehus

I den nye butik kan man finde planter, møbler og opbevaring, røre ved tapeter og tekstiler, købe maling til væggen eller finde det helt rigtige grafiske print.

Meget mere end shopping i nyt designvarehus

Stilleben har altid været for de kræsne. Det er her, man finder den finurlige keramik-kollektion, som måske først bryder igennem i resten af verden om to år. Det er hér, man håndplukker præcis dét grafiske kunstværk, som vil forvandle væggen i karnappen.

Succesen ligger i kompromisløs kvalitetsans, og virksomheden udvider lørdag d. 21 januar med et nyt mini-varehus på 300 kvadratmeter. Adressen bliver Frederiksborggade 22 - lige ved Torvehallerne og Nørreport Station.

“Vi har længe haft lyst til at give vores kunder en oplevelse, som er meget mere end shopping. I den nye butik kan man finde planter, møbler og opbevaring, røre ved tapeter og tekstiler, købe maling til væggen eller finde det helt rigtige grafiske print. Man skal kunne bladre i bøger og magasiner eller fordybe sig i en særlig køkken- eller stuestemning,” siger designer Jelena Nordentoft, som i 2002 etablerede Stilleben sammen med designer Ditte Reckweg.

De nye, større armbevægelser giver også nye samarbejdspartnere. Stilleben har allieret sig med møbelfirmaer, blandt andet Skagerak og Please Wait to be Seated.

Grafisk kunst skabt af Sarah Becker - fås hos Stilleben
Nyhed hos Stilleben: Lampe designet af Please Wait to be Seated