Fiber Conference Armchair by Iskos & Berlin
© Muuto

Sneak peek: Her er 4 møbelnyheder fra designvirksomheden Muuto

De unikke møbelnyheder strækker sig over et bredt udvalg af produkter. Fælles for alle møbler er et gennemgående klassisk udtryk, der med sit fleksible design giver adskillelige anvendelsesmuligheder.

Muuto

Muuto så dagens lys i 2006, da Kristian Byrge og Peter Bonnén valgte at opsige deres stabile job ved et reklamebureau og stifte designfirmaet.

Deres vision var at levere nye perspektiver på skandinavisk design, hvilket også afspejler sig i deres nyeste møbelkollektion. Læs med og se de fine nyheder!

Oslo Lounge Chair by Anderssen & Voll
© Muuto
Oslo Lounge Chair by Anderssen & Voll
© Muuto

'Oslo Lounge Chair' af Anderssen & Voll

En let og indbydende stol, der helhjertet omfavner komfort og samtidig bringer et moderne perspektiv til den klassiske loungestol.

Med sine glatte kurver danner stolen et elegant og yderst behageligt sæde, hvilket også gør stolen til et alsidigt design, som kan passe ind i en lang række indstillinger – fra hotellounge til kontoret – en ideel ledsager til at skabe plads til fællesskab og forbindelse de steder, vi mødes og arbejder.

Sketch Toolbox by Thomas Bentzen
© Muuto
Sketch Toolbox by Thomas Bentzen
© Muuto

'Sketch Toolbox' af Thomas Bentzen

Et ligetil, funktionelt design, der refererer til de enkle arkitektoniske linjer i et hus. Et monolitisk stykke, hvilket betyder, at det er støbt i ét stykke ved at bruge mindst 91 % genbrugsplast.

Med et håndtag til bærbarhed er det en venlig følgesvend i dagligdagen – derhjemme, i studiet eller den nomadiske arbejdsplads.

Piton Portable Lamp by Tom Chung
© Muuto

'Piton Portable Lamp' af Tom Chung

En utraditionel version af den batteridrevne bærbare lampe, der legende refererer til den arketypiske lommelygte. Anvendes til udendørs og indendørs rum.

Det er et tilpasningsdygtigt og multifunktionelt produkt, der kan bruges liggende, stående, vippes på en hylde eller ophængt, afhængigt af det rum eller sted, du ønsker at oplyse.

Fiber Conference Armchair by Iskos & Berlin
© Muuto
Fiber Conference Armchair by Iskos & Berlin
© Muutos

'Fiber Conference Armchair' af Iskos & Berlin

Lænestolen er designet med en slående silhuet kombineret med et blødt sæde, som tilsammen skaber en behagelig siddestilling. Det gør stolen idéel til dig, der ofte arbejder siddende, og derfor har brug for et støttende underlag.

Den indvendige skal er lavet af 99% genanvendt plastik fra forbrugsaffald.

Læs mere på hjemmesiden

LÆS OGSÅ