Bag kulissen i en 180 år gammel thehandel

Midt i København ligger en thehandel, men det er ikke hvilken som helst thehandel. Mød Christian Hincheldey, der er syvende generation hos A.C Perchs Thehandel.

Christian Hincheldey er 7. generation hos A.C Perchs Thehandel og 4. generation Hincheldey, der sidder i ledelsen.

A.C. Perchs Thehandel er Kongelig HofIeverandør, og har de sidste 100 år været et familiefirma. I august 2013 åbnede A.C. Perchs Thehandel sin anden forretning og tesalon i det gamle latinerkvarter i Aarhus.

HVORFOR SER DIT ARBEJDSRUM NETOP SÅDAN HER UD?

Det er lidt svært at definere mit arbejdsrum. Når jeg er er hjemme i Købehavn befinder jeg mig enten i vores prøvekøkken i færd med at smage teprøver eller på mit kontor. Mit arbejdsrum er efterhånden lidt diffust, da jeg efterhånden også rejser en del mellem Aarhus, Oslo, Osaka og København.

HVORDAN KAN MAN SE, AT DET ER DIT ARBEJDSRUM?

Jeg deler kontor med min søster som jeg driver A.C. Perchs sammen med, så det er også hendes arbejdsrum. Men som regel kan man genkende mit arbejdsrum på mit skrivebord. Her er bordet ofte ved at drukne i vareprøver og rod.

HVAD INSPIRERER DIG?

Jeg finder størstedelen af min inspiration på mine rejser rundt om i verden. Især i Japan finder jeg meget inspiration. Min søster og jeg er tit i Japan for at besøge vores forretninger. Jeg elsker Japan, fordi landet formår at byde på ro og inspiration i et hektisk samfund.

HVAD ER EN KLASSISK OVERSPRINGSHANDLING I DIT ARBEJDSRUM?

Jeg bliver tit så engageret og begravet i mit arbejde, at jeg glemmer at spise frokost. Jeg prøver dog altid at kompenserer med et par kopper the.

HVAD ER FREMTIDEN FOR A.C PERCHS?

I A.C. Perchs Thehandel lever vi efter mantraet ” Man må forandre for at bevare” . Det vil sige, at man som virksomhed tilpasser sig den tid man virker i. Vores firma er 180 år gammelt, men vi tilstræber os altid at være i bevægelse for at følge med tiden. Samtidig er det vigtigt for os at fastholde vores kvalitet og tradition og hele historien omkring vores brand.