KitchenAid løfter sløret for årets farve

I dag lancerer KitchenAid årets farve 2022, Beetroot, som skal skabe liv i et køkken på samme måde, som rødbeden gør på tallerkenen.

© KitchenAid

En hyldest til den nuttede lille rødbede

Med årets farve 2022 ønsker KitchenAid at sætte farver på det klassiske udtryk, og den muntre farve er ikke grebet ud af det blå.

Principperne i det nye nordiske køkken, samt et øget fokus på sundhed, har givet rødbeden et kærkomment comeback i mange danske hjem. Rødbeden er vokset fra hengemt liv i en krukke som syltet sag, til at være en fast ingrediens i mange danskeres grøntsagsskuffer. Derfor var det for KitchenAid et naturligt valg at sætte rødbedens smukke farve på dagsordenen.

Juice, salater, bagt og syltet

I dag bages, syltes, snittes, hakkes og presses rødbeden som tilbehør til middagsretter, til juice, salater og dekoration på tallerkenen.

De mange tilbehørsdele til Kitchenaids klassiske røremaskine kan både hjælpe med at skrælle, snitte, hakke og slowjuice den hårde rødbede, så der ikke er nogen undskyldning for at vige udenom rodfrugterne, når der skal kreeres mad og drikke.

Farven er udviklet til KitchenAids klassiske røremaskine og til blenderen K-400.

LÆS OGSÅ

Mange års erfaring

Siden introduktionen af den legendariske røremaskine i 1919, og den første opvaskemaskine i 1949, har KitchenAid skabt en komplet serie af produkter designet til dem, der elsker at skabe og kreere.

I dag tilbyder KitchenAid stort set alt, hvad der er vigtigt for det veludstyrede køkken med en kollektion, der omfatter alt fra bordpladeapparater til køkkengrej, komfurer til køleskabe og piskeris til vinkældre - i et væld af forskellige farver. I 2021 var årets farve Honey og året før Kyoto Glow. KitchenAid fejrede sit 100-års jubilæum i 2019, og det blev med en knaldrød jubilæumsfarve.

Læs mere på hjemmesiden

LÆS OGSÅ