8 forårsnyheder, der gør os glade i låget

I den mørke tid har vi brug for nyheder, der lyser op. Her har vi samlet vores forårsfavoritter.

Selvom vi kun er midtvejs i vinteren, er foråret allerede ved at pible frem - i hvert tilfælde, når vi kigger på designnyheder.

Her på redaktionen er det uden tvivl et højdepunkt, når vi kigger på forårsnyheder og drømmer os til lysere tider. Derfor vil vi gerne dele de farverige forårsnyheder med jer, så I også kan glæde jer til at fylde hjemmet med sprudlende farver og forårsbebudere.

Nyhederne kommer i butikkerne i løbet af foråret.

Rosendahl farvet Grand Cru
© Rosendahl

Farverig forvandling

Rosendahl har erkendt, at danskerne er klar på mere farve i hjemmet og har udviklet nye farver til det klassiske, hvide Grand Cru stel.

De nye pastelfarver er mint, blush og askegrå - farver der også går igen andre steder i Rosendahls design. En skøn farverig tilføjelse til de klassiske hvide dele, eller som stel for sig, eller i et mix med hinanden.

Rosendahl outdoor
© Rosendahl

Farverig picnic

Det er nemt at forestille sig sommerens picnics på de fine og farverige picnic-tæpper fra Rosendahls outdoor-serie.

Både havehynder og vattæppe er GRS certificerede produkter i genbrugsbomuld med fyld i genanvendt polyester og findes i tern eller striber.

Broste farverige lys
© Broste

Lysende nyheder

Siden Kristina Dam overtog designfaklen hos Broste Copenhagen som Design og Brand-direktør, har vi fulgt tæt med i den udvikling, hun har taget brandet igennem.

I forårskollektionen slår de nye designtakter for alvor igennem, og Kristina Dams DNA er tydeligt i den farverige kollektion, hvor der er mange ting, der vil lyse op i vores hjem.

Kollektionen indeholder blandt andet en hel del farverige og skulpturelle stearinlys, der er en nem og prisvenlig måde at tilføre dit hjem et farvespil.

Lyngby Porcelæn
© Lyngby Porcelæn

Tilføjelser til populært stel

Stillebens samarbejde med Lyngby Porcelæn har siden lanceringen af Rhombe Colour været en farverig favorit hos mange designelskere - heriblandt os på redaktionen.

Dette forår får det kulørte reliefstel tilføjet en tulipanformet vase i gul og rosa, et rosa serveringsfad samt fire tallerkener i nuancer af blå.

OYOY
© OYOY

Farverig og mundblæst glas

OYOY har skabt de smukke Lasi & Inka vaser. Vaserne er organiske i deres form, mundblæste og hånddrejede i skønne sorbetfarver, tilgængelige i flere størrelser.

Juna Bæk & Bølge
© Juna

Farverig søvn

Man sover som på en sky i Junas bløde sengetøj, og så kan man passende drømme om forår, sol og spirende grønt.

Junas farveunivers er vibrende og sprødt, og igen i år tilføjes nye farver til paletten, blandt andet på det populære Bæk & Bølge-sengetøj.

Bjørn Wiinblad
© Bjørn Wiinblad

Mønstermix

Bjørn Wiinblad var kongen af farverig mønstermix, og derfor kan det næppe overraske, at brandet nu er klar med endnu en farverig tilføjelse til linjen af mønstret porcelæn.

Foråret byder for Bjørn Wiinblad på tre nye krus i design inspireret af Eva-vaserne.

Kay Bojesen Babies
© Kay Bojesen

Farverige fugle

Fra Kay Bojesens børneunivers Babies ser vi et nyt sengetøjsprint, hvor de klassiske Turtelduer er blevet til farverige sangfugle. En perfekt gave til vordende forældre, der er vilde med kombinationen af glade farver og klassisk design.

LÆS OGSÅ